Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 5 καλυτερα laptop για μαθητες 2021

Το σχολείο ξεκινάει και ήδη όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ή μήπως όχι; Σκέφτεσαι ότι χρειάζεται το παιδι ένα laptop σε περίπτωση που πάλι κλειστούμε μέσα. Υπάρχουν πολλά αλλα δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Με αυτόν εδώ τον μικρό οδηγό αγοράς θα σου δείξω ποια είναι τα 5 καλυτερα laptop για μαθητες 2021.

Τα κριτήρια είναι απλά και εύκολα να τα θυμάται κανεις. Ας δούμε λοιπόν με απλά λόγια ποια είναι αυτα.

Κριτήρια

Αρχικά ξεκινάμε με το πόσα χρήματα θέλουμε να διαθέσουμε κάτι πολύ σημαντικό.. Τα laptop για τον μαθητη δεν ειναι υποχρεωτικό να κοστίζουν ακριβά. Εδώ υπάρχει η σκέψη αν είναι να πάρω να πάρω κάτι καλό. Θα έλεγα όλα καλά είναι αν είναι επώνυμα με εγγύηση. Το να πάρω κάτι με πάνω από 700€ για να παίζουν και παιχνίδια τότε θα πρέπει να είναι gaming laptop.

Κατα δεύτερο λόγο πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα θα πρέπει να έχει αρκετή μνήμη RAM. Μιας και όταν θα έχει ανοιχτά παράθυρα με Webex, Word και άλλα με λίγη μνήμη RAM θα κολλάει.

Επίσης για να έχουμε γρήγορη ανταπόκριση ο σκληρός δίσκος του φορητού υπολογιστή πρέπει να είναι SSD. Και πιο συγκεκριμένα SSD M.2 που είναι ακόμα πιο γρήγορος.

Εννοείται πως η οθόνη δεν γίνεται να είναι 14″ όσο κι αν το design του laptop είναι πολυ όμορφο. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 15.6″ ίντσες σε διαστάσεις.

Τέλος σαν κριτήριο μπορούμε να ελέγξουμε αν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένη. Θα έκανε το laptop λίγο πιο γρήγορο. Σίγουρα όλα όλα έχουν την αξία τους όπως ο επεξεργαστής αλλά μιλάμε για ένα laptop για τον μαθητη.

Διαβάστε: Οι καλύτεροι εκτυπωτές για μια οικογένεια

Ποιοι ειναι οι καλυτεροι φορητοι υπολογιστες για μαθητες

Υπάρχουν υπολογιστές ας πουμε δύο ταχυτήτων. Εκείνοι που έχουν λειτουργικό σύστημα και εκείνοι που δεν έχουν. Θα βρείτε το ίδιο μοντέλο κάποιες φορές με πολύ χαμηλή τιμή γιατί απλά δεν έχει λειτουργικό.

Χωρίς λειτουργικό

  • HP 255 G8 (Athlon-3050U/8GB/256GB/FHD/No OS)
  • Lenovo V145 (A6-9225/8GB/256GB/Radeon 530/FHD/No OS) UK Keyboard
  • HP 255 G7 (Athlon-3050U/8GB/256GB/FHD/No OS)

Τα οποία έχουν επεξεργαστή της AMD αρκετή μνήμη RAM 8GB και μέτριο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 256GB. Οι τιμές των οποίων για τον Σεπτέμβριο 2021 είναι κάτω από 400€. Το να μην έχει λειτουργικό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε εσείς το λειτουργικό και πως θα το εγκαταστήσετε. Αν δεν γνωρίζετε καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα σύστημα με λειτουργικό.

Με Λειτουργικό

Όπου η διαφορά τους σε σχέση με τα προηγούμενα είναι κυρίως ότι έχουν διαφορετικό επεξεργαστή Intel i5 και Windows 10. Οι τιμές τους δεν ξεπερνάνε τα 600€

Συνοψίζοντας

Τα συγκεκριμένα συστήματα είναι αξιοπρεπείς υπολογιστές και μπορούν να κάνουν όλα αυτα που χρειάζεται ένας μαθητής και μια οικογένεια γενικότερα. Ελπίζω να σας βοήθησα να βρείτε τα 5 καλυτερα laptop για μαθητες το 2021.

🤞 50% Έκπτωση στην
Τεχνική Οικιακή Υποστήριξη

(Εγκατάσταση Εκτυπωτή, Format Η/Υ, Αντικατάσταση τροφοδοτικού, Κάρτας Γραφικών)

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση