Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι 3 καλύτεροι Εκτυπωτές για την Οικογένεια 2022

Στην εποχή μας όλοι θέλουμε να εκτυπώσουμε και από κάτι. Μια εργασία για τα παιδιά, ίσως τον ΕΝΦΙΑ, ίσως χρωμοσελίδες με τον Superman. Κάποιες φορές μπορεί να απογοητευτείτε γιατί το μελάνι τελείωσε, γιατί το χαρτί τελείωσε. Δεν είναι όμως όλοι οι εκτυπωτές το ίδιο. Ο καθένας είναι φτιαγμένος για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Σίγουρα οι περισσότεροι δεν είναι φτιαγμένοι με βάση την οικογενειακή χρήση. Διαβάστε λοιπόν ποιοι είναι οι καλυτεροι εκτυπωτες για την οικογένεια το 2022.

Ο Εκτυπωτής για τον μαθητή

canon pixma ts3350

Canon Pixma TS3350

Ανάλογα βέβαια και σε ποιο σχολείο πάει, ένα παιδί μπορεί να έχει πολλές ή και καθόλου εργασίες να εκτυπώσει. Αν και σίγουρα αν υπάρχει εκτυπωτής ένας μαθητής σίγουρα θα βρει κάτι να εκτυπώσει. Τα μελάνια που μπορεί να πάρει είναι τα Canon 545 και 546

Τι ζητάμε να έχει

  • Ταχύτητα
  • Να είναι έγχρωμος
  • Φθηνά Μελάνια
  • Σάρωση

Σύνδεση Ethernet-USB-WiFi

7.5 σελίδες το λεπτό

Εκτύπωση μέσω Mobile

Διαβάστε επίσης: Πως λειτουργούν οι εκτυπωτές Laser;

Ο Εκτυπωτής του φοιτητή

HP DeskJet Plus 4120 side

HP DeskJet Plus 4120

Σχετικά με τον εκτυπωτή που ήθελε ένας φοιτητής στο δωμάτιο του, είναι ένας εκτυπωτής με μεγαλύτερη αντοχή στις εκτυπώσεις και καλύτερη ποιότητα.

Τι ζητάμε να έχει

  • Ταχύτητα
  • Να είναι έγχρωμος
  • Καθαρή εκτύπωση
  • Σάρωση

Έγχρωμος

8.5 σελίδες / λεπτό

Σύνδεση USB και Wifi

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Ο Εκτυπωτής για τον Παππού και τη Γιαγιά

HP DeskJet 2320

HP Deskjet 2320

Για τους πιο μεγάλους της οικογένειας, τους παππούδες και γιαγιάδες που έχουν υπολογιστή και θέλουν να εκτυπώσουν θα είχαμε να τους προτείναμε τον HP 2320 απλός και οικονομικός για να μην φεύγει όλη η σύνταξη στα μελάνια.

Ενσύρματος USB

1000 σελίδες το μήνα

7.5 σελίδες το λεπτό

Συνοψίζοντας

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και την οικογένεια σας. Οι καλυτεροι εκτυπωτες για μια οικογένεια ίσως να είναι περισσότεροι αλλά στο μυαλό μας έχουμε πάντα εμείς ποιους θα προτιμούσαμε.

Πιστεύω ότι με απλά λόγια σας δώσαμε μια εικόνα για το ποιοι είναι οι καλύτεροι εκτυπωτές για την οικογένεια το 2022. Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Αναζητήστε τους printers που σας αρέσουν πάντα όμως με αυθεντικά μελάνια ώστε να μην χαλάσει ποτέ ο εκτυπωτής σας.

Αποκτήστε από το Best Family τον εκτυπωτή σας και θα έχετε σαν ΔΩΡΟ 1000 σελίδες Α4

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση