Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γνήσια Μελάνια Εκτυπωτή ή Συμβατά

Βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης κορωνοϊού με τα παιδιά μέσα στο σπίτι να θέλουν ζωγραφιές στον εκτυπωτή, ασκήσεις για το σχολείο. Το μελάνι και το χαρτί είναι απαραίτητο. Όσο και εάν υπάρχει κυρίως οικονομικός λόγος που προτιμάμε συμβατά μελάνια, ας εξηγήσουμε τι συμβαίνει με αυτά. Στο συγκεκριμένο μας άρθρο αναφερόμαστε αρχικά σε inkjet εκτυπωτές και όχι σε laser

Κάποια συμβατά μελάνια ισχυρίζονται πολλές φορές ότι μπορεί να είναι και καλύτερα από τα γνήσια. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να συμβεί, γιατί δεν είναι το ίδιο αξιόπιστα.

Αυτά τα συμβατά μελάνια μπορεί να έχουν κατασκευαστεί από τον οποιοδήποτε. Από έναν απλό χρήστη μέχρι ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Η ποιότητα στα χρώματα είναι πολλές φορές τραγικά κατώτερη όμως δεν είναι μόνο αυτό.

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ

Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι τα γνήσια μελάνια είναι στην ποιότητα των χρωμάτων καλύτερα γιατί η βάση τους είναι το λάδι και όχι το νερό όπως στα συμβατά μελάνια. Γι αυτό ίσως θα έχετε παρατηρήσει να στάζουν ευκολότερα.  Αυτό φυσικά θα βγάλει εκτός μάχης τον εκτυπωτή σας, μπορεί και για πάντα. Τα γνήσια μελάνια είναι χωρισμένα σε διάφορα μοντέλα γιατί είναι ειδικά κατασκευασμένα για κάθε εκτυπωτή.

Μελάνι Canon

Κάτι επιπλέον σημαντικό είναι ότι με το που θα χρησιμοποιήσετε συμβατά μελάνια θα χάσετε το πιο πιθανό και την εγγύηση για τον εκτυπωτή σας.

Θα σας πρότεινα την χρήση γνήσιων μελανιών οπωσδήποτε, αλλά για οικονομικούς λόγους και μόνο αν ο εκτυπωτής είναι μεγαλύτερος των 3 ετών θα μπορούσατε με μέτρο και από εξειδικευμένα καταστήματα να χρησιμοποιήσετε συμβατά μελάνια, και όχι μελάνια μέσω Σκρουτζ.

Καλές Εκτυπώσεις και Μένουμε σπίτι.

 

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση