Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 συμβουλές για να βρίσκεις τα κλειδιά σου

Μπορεί να είναι και αμέτρητες οι φορές που μπερδεύεις τα κλειδιά σου τα χάνεις και δεν ξέρεις που να τα βρεις. Σε αυτό το μικρό άρθρο μας και με απλά λόγια θα δούμε 3 συμβουλές για να βρίσκεις τα κλειδιά σου πιο εύκολα στο σπίτι.

Καμιά φορά είναι σαν να μας περνάνε από μια δοκιμασία. Δηλαδή, σαν να έχουν δημιουργηθεί τόσο μικρά για να χάνονται επίτηδες.

Επίσης, αν και είμαι σίγουρος ότι το σπίτι σας έχει όλα τα απαραίτητα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον μηνιαίο διαγωνισμό μας για μια δώρο επιταγή 50€ ώστε να αποκτήσετε από το Best Family τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Συμβουλή Νο1 – Ψυχραιμία

Αν νομίζεις ότι με πανικό κλάματα και φωνές θα εμφανιστούν είσαι γελασμένος. Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Όσο περισσότερο νευριάζεις τόσο απομακρύνεται η πιθανότητα να τα εντοπίσεις. Πρέπει να ξεκινήσεις από εκείνο το σημείο που υποτίθεται βρίσκονται.

Έχουν δημιουργήσει ακόμα και μαθηματικές θεωρίες που θα μπορούσαν να βρίσκονται ένα ζευγάρι κλειδιά. Αυτές αναφέρουν ότι αν κοιτάξεις προσεκτικά οι πιθανότητες είναι μεγάλες να κρύβονται σε μια απόσταση των 30 εκατοστών. Θες να είναι κρυμμένα κάτω από χαρτιά; Θες να είναι κάτω από κάποια ρούχα; Αν το παρατηρήσεις θα δεις ότι δεν είναι και πολύ μακριά από εκεί που θα έπρεπε να είναι. Οπότε ψυχραιμία και όχι πανικός.

Συμβουλή Νο2 – Χρήση της τεχνολογίας

Παλιά θυμάμαι μου είχε φέρει ο πατέρας μου από την Αμερική νομίζω μια μικρή συσκευή που σφύριζες και έκανε ένα διακριτικό ήχο από beep. Μαγικό για την εποχή. Από παλιά δηλαδή υπάρχει η τεχνολογία να μας βοηθήσει να τα εντοπίσουμε.

Στο σήμερα βέβαια έχει εξελιχθεί η τεχνολογία. Έτσι η ίδια μικρή συσκευή μπρελόκ είναι εφοδιασμένη με σύνδεση με το κινητό μας τηλέφωνο μέσω bluetooth. Οπότε αν πιστεύουμε ότι τα χάνουμε συνέχεια είναι ένα αναγκαίο gadget.

Διαβάστε επίσης:

Τα ψεύτικα είδωλα του διαδικτύου

4 τρόποι να βελτιώσουμε τον ύπνο μας

Συμβουλή Νο3 – Πρόληψη

Η πρόληψη είναι μια κορυφαία διαδικασία σε όλα. Από τα θέματα υγείας μέχρι και στην ανακάλυψη των χαμένων κλειδιών μας. Μιας και τις περισσότερες φορές εξαφανίζονται κάτω από σωρούς με χαρτιά ή και άλλα αντικείμενα μια βασική διέξοδος είναι να έχουμε ένα καθαρό χώρο.

Επίσης, θα πρέπει να βάλουμε τη θέληση μας να μην τα χάσουμε ξανά. Αυτό σημαίνει να αποκτήσουμε μια συνήθεια να τα βάζουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Μπορεί να είναι ένα τασάκι, μπορεί να είναι η κρεμάστρα ή ακόμα και το ειδικό κουτάκι κλειδιών πίσω από την πόρτα. Επίσης μιας και είναι μικρά αντικείμενα για να ξεχωρίσουν καλό είναι να έχουν μοναδικά έντονα χρώματα.

Συμβουλές

Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι απλές 3 συμβουλές για να βρίσκεις τα κλειδιά σου. Ας ελπίσουμε να μην τα χάσουμε ποτέ ξανά.

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Αφήστε μια απάντηση