Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πως εξάγω τα δεδομένα μου με το Google Takeout

Μπορούμε να πάρουμε ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα μας από τον γίγαντα της Google. Σε αυτό το μικρό μας άρθρο θα δούμε πως εξάγω τα δεδομένα μου με το Google Takeout. Ένα εργαλείο για κάθε χρήστη που είναι αρκετά απλό και εύκολο.

Η Google έχει πάρα πολλά εργαλεία. Μικρά και χρήσιμα που δεν ξέρουμε. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε δεδομένα μας από την Google.

Πιο αναλυτικά

Αρχικά λοιπόν συνδεόμαστε με το takeout.google.com. Και στην σελίδα μας θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις υπηρεσίες της Google. Είτε τις έχουμε χρησιμοποιήσει ή όχι. Θα δούμε λοιπόν πως θα κατεβάσουμε όλα μας τα δεδομένα από το Gmail.

Κατόπιν εφόσον είμαστε σίγουροι τι θα πάμε να κάνουμε download στον υπολογιστή μας απενεργοποιούμε όλες τις επιλεγμένες υπηρεσίες. Στη συνέχεια βρίσκουμε το Gmail το επιλέγουμε και πάμε στο επόμενο βήμα.

Αν θες να κάνεις τη διαδικασία αυτή με κάποια συχνότητα τότε έχεις τη δυνατότητα σε αυτό το βήμα. Επιπρόσθετα, επιλέγεις τον τύπο αρχείου που θα κάνεις download και πως θα είναι χωρισμένο.

Κέρδισε μια δώρο επιταγή 50€ και απόκτησε τα αγαπημένα σου προϊόντα

Πατάμε λοιπόν την δημιουργία εξαγωγής και περιμένουμε να εμφανιστεί η τελική σελίδα. Από αυτή την σελίδα όταν τελειώσει η διαδικασία θα μπορέσουμε να κάνουμε download.

Συνοψίζοντας

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο το Google takeout. Έτσι το πως εξάγω τα δεδομένα μου με το Google Takeout είναι μια απλή διαδικασία.

Διάβασε επίσης: Social Media και παιδιά

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση