Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αγορές μέσω Σκρουτζ 2022

Οι Αγορές μέσω Σκρουτζ το 2022

Όλοι ξέρουν πλέον ότι υπάρχει στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα, όπου μπορείς να βρεις κάτι πιο φθηνά. Οπότε οι αγορές μέσω skroutz γίνονται παιχνιδάκι. Σε αυτό το μικρό άρθρο θα μείνουμε στην ουσία και λίγα λόγια και κατανοητά, ώστε να κάνουμε τις καλύτερες αγορές μέσω Σκρουτζ

Ποιος είναι τελικά ο σκοπός του Σκρουτζ

Ο βασικός σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι να μας προσφέρει απλά τις πιο φθηνές τιμές στα προϊόντα που θα θέλαμε να αγοράσουμε.

Τι μπορώ να βρω και τι όχι

Οι κατηγορίες που υποστηρίζει είναι απλά εκατοντάδες και σίγουρα καλύπτει όλο τον κλάδο της λιανικής. Αυτό που δεν μπορώ να βρω εκεί είναι προϊόντα που είναι συνδυασμένα με κάτι άλλο παρά μόνο αν η ίδια η εταιρεία το πουλάει πακέτο. Επίσης δεν μπορείς να βρεις προϊόντα που δεν είναι κάτω από κάποιον κωδικό. Δηλαδή δημιουργίες της Ευρυδίκης σε κούπες καφέ που θα έχουν καρδούλες δεν θα τις βρω ποτέ εκεί.

Πως πρέπει να κρίνω ένα προϊόν για αγορά

Αρχικά αν το καλοσκεφτούμε το να αγοράζεις ένα στικάκι επειδή κοστίζει 3,10€ αλλά δεν αγοράζεις το ίδιο με 3,20€ και να κάνεις παζάρι τα 10 σεντς είναι λίγο έως πολύ αστείο. Σε αυτό το επίπεδο το Σκρουτζ δεν σου προσφέρει κάτι. Το να ψάχνεις όμως μια τηλεόραση που σε πολυκατάστημα την βλέπεις 800€ και στο Σκρουτζ  650€ τότε ναι πρέπει να το εμπιστευτείς.

Αξιολόγηση Καταστήματος

Το Σκρουτζ έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύστημα αξιολογήσεων για τα καταστήματα που μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα να εμπιστευτούμε την κρίση του. Αν και είναι κάτι δύσκολο, οι άνθρωποι αξιολογούν. Συνήθως αξιολογούμε για κάτι κακό ευκολότερα παρά για κάτι καλό. Το πόσα αστεράκια έχει το κάθε κατάστημα δεν έχει όμως σημασία παρά μόνο για να μας πει ότι είναι ένα αρκετά παλιό κατάστημα στο Σκρουτζ. Διαβάζουμε λοιπόν τα τυχόν αρνητικά πρώτα και μετά τα θετικά.

Τελική τιμή

Υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν κοιτάνε την τελική τιμή. Υπάρχουν άλλοι που όπως είπαμε κοιτάνε μέχρι το τελευταίο cent. H τελική τιμή αν ο πελάτης παραγγείλει κάτι που ξεπερνάει όγκο και βάρος τότε θα είναι διαφορετική.  Γι αυτό λοιπόν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Διαβάστε επίσης: Πως μπορώ να βρω τα χαμένα μου κλειδιά

Τιμή

Η αρχική τιμή ενός προϊόντος είναι ένα κριτήριο αλλά δεν είναι το κριτήριο. Οι τιμές αλλάζουν συνέχεια και μπορεί να μην έχει ενημερωθεί το σύστημα. Δεν είναι κάτι που γίνεται επίτηδες .

Διαθεσιμότητα

Αυτή είναι μια παράμετρος που έχει να κάνει αν επειγόμαστε το προϊόν ή όχι. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουμε από γκρίνιες «που είναι το προϊόν που παράγγειλα» μιας και θα ξέρω ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα. Εκτός πάλι αν δεν έχει ενημερωθεί έγκαιρα το σύστημα.

Τι σημαίνει να κάνω μια σωστή αγορά

Βασικά αναφερόμαστε στην επιλογή του καταστήματος. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν δεν παρατηρήσουμε την αξιολόγηση του τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ποια είναι τα σημεία κλειδιά

 Για κάνουμε λοιπόν τις πιο σωστές αγορές μέσω skroutz πρέπει

  • Να γράφουμε κριτικές και αξιολογήσεις ώστε όλοι να βοηθηθούμε για να μπορούμε να επιλέγουμε το πιο σωστό προϊόν για μας.
  • Φθηνό δεν σημαίνει και γνήσιο προϊόν ιδίως σε κάποια ηλεκτρονικά είδη. Σε αυτή την περίπτωση, Γνωρίζοντας την εγγύηση που θα έδινε η αντιπροσωπεία, ρωτάμε το κατάστημα. Αν τώρα μας πει δεν έχει, ή μας πει κάτι άλλο τότε δεν καλύπτεται από Ελληνική Αντιπροσωπεία.
  • Η Επικοινωνία με το κατάστημα είναι κάτι βασικό. Υπάρχουν εκεί άνθρωποι να σας λύσουν κάθε απορία. Δεν ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε ότι μας απασχολεί. Βέβαια αν συναντήσουμε αγένεια, δεν χρειάζεται καν να μπούμε στο κόπο να ασχοληθούμε.

Αφήστε μια απάντηση