Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι 3 λόγοι για να αποκτησεις PS5

Αν και το να έχεις κονσόλα PS5 ίσως δεν ειναι και το πιο ευκολο μιας και ακόμα η αγορά δεν έχει γεμίσει αργά η γρήγορα θα γίνει απαραίτητο για όλους τους παλιους αλλά και νέους gamers. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι 3 λόγοι για να αποκτησεις PS5.

Νέο εξελιγμένο interface

Αρχικά..θα έχεις να κάνεις με ένα καινούριο interface. Σε σχέση με το PS4 που επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν τα παιχνίδια τους και τo stream gaming το PS5 το πάει ένα βήμα παρακάτω. Στο PS5 οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα παιχνίδια ή το tab των πολυμέσων, διαχωρίζοντας όλες τις streaming εφαρμογές από τα παιχνίδια. Επίσης μας προσφέρει όλες τις streaming επιλογές μέσα από το controller. Υπάρχει μια γραμμή εργαλείων για να μας βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού χωρίς να σταματήσουμε να παίζουμε.

Διαβάστε επίσης..: Τα καλύτερα παιδικά παιχνίδα PS4

Dualsense Controller

Επίσης έχουμε να κάνουμε με ένα νέο είδος controller το DualSense Controller. Με αυτό η εμπειρία στο παιχνίδι γίνεται πραγματικά μοναδική. Γιατί απλά ο παίκτης μπορεί να αισθάνεται κάθε βήμα που κάνει μέσα στο παιχνίδι. Φαντάσου ότι αυτόματα ρυθμίζεται πόσο δύναμη πρέπει να βάλεις στο controller για να πιέσεις την σκανδάλη ενός όπλου σε παιχνίδια όπως το call of duty. Είναι σημαντικό διαχρονικά ήταν δηλαδή να μπορούμε να νιώθουμε ότι είμαστε μέσα στο σκηνικό. Αυτό έρχεται και προσπαθεί το Dualsense Controller όπως και άλλα περιφερειακά όπως τα ακουστικά Razer.

Συμβατότητα με PS4

Ποιος είπε ότι θα πετάξεις τα παλιά σου παιχνίδια επειδή πήρες ένα PS5. Τα περισσότερα παιχνίδια αν όχι όλα τα παιχνίδια PS4 μπορούν να παίξουν στο νέο PS5. Σε μερικές περιπτώσεις επίσης όπως στο Marvel’s Avengers παίζει ακόμα καλύτερα και φορτώνει επίσης γρηγορότερα.

Διαβάστε επίσης..: Τα καλύτερα gaming headset

Τελικά αξίζει;

Φυσικά και αξίζει μια τέτοιου τύπου αναβάθμιση μιας και κερδίζουμε σε πολλά επίπεδα, και σε συμβατότητα και σε εμπειρία παιχνιδιού. Το μόνο που απομένει είναι να μπορούμε να βρούμε διαθέσιμη την νέα κονσόλα χωρίς να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον. Αυτοι ήταν λοιπον οι 3 λόγοι για να αποκτησεις PS5.

🤞 Γεια σου Gamer..Κατέβασε το αρχείο GameStats

Παρακολούθησε στατιστικά πόσες ώρες κάθεσαι το μήνα στις κονσόλες σου και παίζεις με τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Κάνε Εγγραφή – Επιβεβαίωση και κάνε Download..

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση