Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 3 καλύτερα παιδικά ps4 games 2021

Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε τα 3 καλύτερα παιδικά PS4 games για το 2021. Κάποια στιγμή ως γονείς εφόσον αγοράσατε το PS4 πρέπει να προμηθευτείτε και τα καλύτερα. Για να μην χαθείτε στα εκατοντάδες παιχνίδια που υπάρχουν ψάξαμε για εσάς όχι μόνο τα πιο καλά αλλά και τα πιο κατάλληλα.

Αν και σύντομα θα βγεί το PS5, το PS4 θα είναι ακόμα εδώ για αρκετό καιρό ακόμα. Όπως λέμε και στα δικά μας παιδιά, δεν είναι το θέμα να παίζεις συνέχεια, ότι παιχνίδι βρεθεί μπροστά σου. Αλλά εκείνα τα παιχνίδια που θα έχουν να σου δώσουν και κάτι.

Σημαντικό!

Καλό είναι να μην παίζουν τα παιδιά PS4 πριν να ξεκινήσουν το διάβασμα γιατί θα έχουν χαμηλότερη κατανόηση. Παίζουμε για διασκέδαση το πολύ 1 ώρα!

Τα καλυτερα παιχνίδια ps4 για παιδιά 2021 λοιπόν που καταλήξαμε και θα αναλύσουμε παρακάτω είναι:

  1. Cars 3 Driven to Win
  2. Two Point Hospital
  3. Lego Incredibles

Cars 3 Driven to Win

Τo Cars 3 Driven to Win διαθέτει περισσότερους από 20 χαρακτήρες για να επιλέξουμε όπως τον Lightning McQueen, Cruz Ramirez και Jackson Storm. Περιλαμβάνει 20 πίστες σε γνωστές τοποθεσίες των ταινιών και 6 game modes!!

Το παιχνίδι εξελίσσεται μετά τον μεγάλο αγώνα της ταινίας. Μέσω των διάφορων power-ups ο κάθε παίκτης μπορεί να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του. Επίσης διαθέτει την λειτουργία split-screen multiplayer για να παίζουμε με παρέα.

Είναι στην ουσία ένα παιχνίδι ταχύτητας, που τα παιδιά αγαπούν πάρα πολύ. Θα βελτιώσουν παίζοντας τα αντανακλαστικά τους και την προσοχή τους στο δρόμο διασκεδάζοντας.

Η επιτρεπόμενη ηλικία χρήσης του είναι από 7 ετών +

Τwo Point Hospital

Με το συγκεγκριμένο μπορούμε να σχεδιάσουμε εντυπωσιακά νοσοκομεία, να αποφασίσουμε για τη διακόσμηση. Φυσικά να θεραπεύσουμε τους ασθενείς με τις πιο σπάνιες ασθένειες και να διαχειριστούμε το προσωπικό και ασθενείς.

Χτίζουμε από την αρχή ένα νοσοκομείο από ένα επαρχιακό ιατρικό κέντρο του ενός δωματίου σε ένα θαύμα της σύγχρονης ιατρικής που θα είναι τόσο λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί όλη τη χώρα.

Δεν θα συναντήσουμε φυσιολογικές αρρώστιες στο παιχνίδι Two Point Country! Σε αυτό τον κόσμο οι ασθενείς υποφέρουν από τις πιο αστείες ασθένειες όπως Light-headedness ή Cubism. Η κάθε μια χρειάζεται τη δική της θεραπεία και τα δικά της μηχανήματα.

Τα παιδιά θα μάθουν να δημιουργούν κάτι χρήσιμο και όχι να πυροβολούν πράσινους εξωγήινους.

Η επιτρεπόμενη ηλικία χρήσης του είναι από 3 ετών +

Lego Incredibles

Το Lego Incredibles πρόκειται για μια μάχη κατά του εγκλήματος. Αλλά παράλληλα και το ζόρι της οικογενειακής ζωής. Δύο τελείως αντιφαντικά πράγματα που συνδυάζονται στο ξεκαρδιστικό LEGO The Incredibles. Το παιχνίδι συνδυάζει με επιτυχία τις δύο ταινίες και προωθεί την ομαδικότητα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Παράλληλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις χαρακτηριστικές ιδιότητες της οικογένειας Parr και να δημιουργήσουμε τεράστιες κατασκευές LEGO.

Από τη μυθική δύναμη του Mr. Incredible μέχρι τις μεταμορφώσεις της Elastigirl, το game αυτό δουλεύει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συνεργατικά. Φυσικά και οι Super-Villains οργανώνονται εξίσου, αλλά μπορείς να τους αντιμετωπίσεις έναν – έναν και να απελευθερώσεις μία – μία τις γειτονιές που ο κάθε κακός ελέγχει. Τέλος μπορούμε να ρυθμίσουμε τους χαρακτήρες με το σύστημα Edna  “E” Mode που δημιουργεί τις πιο μοδάτες στολές υπερ-ηρώων της ιστορίας!

Περιλαμβάνει 2 ταινίες και 1 παιχνίδι. Παίζεται με οικογενειακή συνεργασία οπότε καταλαβαίνετε την σημασία του.

Η επιτρεπόμενη ηλικία είναι 7 ετών+

Συμπέρασμα για τα παιχνίδια PS4

Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά παιδικά παιχνίδια για το PS. Τώρα γρήγορα και οικονομικά μπορείτε να αποκτήσετε τα καλυτερα παιχνίδια ps4 για παιδιά 2021 για έντονες οικογενειακές στιγμές, συνεργασία και μάθηση.

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση