Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 3 καλύτερα razer mouse 2021

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ένα ποντίκι από την Razer τότε δεν ξέρεις τι είναι το mouse. Τα 3 καλύτερα razer mouse για το 2021 θα είναι μπροστά από την εποχή τους για πολύ καιρό ακόμα.

Αυτό δεν έχει να κάνει αν είσαι ο καλύτερος gamer. Αν είσαι ένας από τους πιο ένθερμους οπαδούς της Razer. Είναι απλά μια πραγματικότητα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε με απλά λόγια τα ποντίκια που ξεχωρίζουν.

Αναμφισβήτητα, υπάρχουν mouse τσιμπημένα στην τιμή αλλά και εκείνα που είναι προσιτά σε όλους. Χωρίς να υπολείπονται δυνατότητες από άλλα.

Για να μην μπερδευτούμε σε όποιες αναλύσεις θα αναφερθούμε σε εκείνα τα ποντίκια που είναι βασισμένα στην καλύτερη εργονομία, στον καλύτερο sensor, αυτό που είναι στην καλύτερη τιμή.

Τα καλύτερα λοιπόν επιγραμματικά είναι τα παρακάτω:

Ας τα δούμε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά ώστε να καταλάβουμε γιατί είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Μπες στην κλήρωση κάθε μήνα για να κάνεις δικά σου με μια δώρο επιταγή 50€ ότι χρειάζεσαι.

Το Razer Viper 8K RGB

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η Razer είναι από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες gaming προϊόντων. Η συγκεκριμένη έκδοση Viper έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία μετράνε για όλους τους χρήστες. Αρχικά, είναι ένα πολύ ελαφρύ mouse. Επιπλέον, ταιριάζει σε κάθε χρήστη αριστερόχειρα ή όχι.

Επιπρόσθετα, ο αισθητήρας του στα 20000 dpi είναι από τους λίγους. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και το λεγόμενο polling rate του. Ο ρυθμός δηλαδή επικοινωνίας με το σύστημα μας. Δηλαδή, 8000 φορές κάθε δευτερόλεπτο. Συνθήκες που σε ένα παιχνίδι κάνουν τη διαφορά.

Razer Deathadder Essential Gaming Mouse

Razer Deathadder v2

‘Οσον αφορά την εργονομία ενός mouse δεν μπορούμε να το παραλείψουμε. Μιας και έχουμε στα χέρια μας αρκετές ώρες το ποντίκι. Τι το καλύτερο να έχουμε ένα razer mouse το οποίο να ταιριάζει στο χέρι μας σαν γάντι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μας κουράζει ιδιαίτερα. Επίσης στο πάνω μέρος του ποντικιού υπάρχουν διακόπτες ώστε να ρυθμίσεις το DPI επί τόπου.

Μπορεί να αποθηκεύσει 5 διαφορετικά προφίλ χρήσης. Κάτι πολύ βολικό αν θες να παίξεις παιχνίδια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες εφαρμογές. Χρησιμοποιεί κι αυτό έναν αισθητήρα των 20.000 DPI για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά

Razer Deathadder Essential

Είναι ένα mouse της σειράς deathadder που θα έλεγα κυριαρχεί αρκετά χρόνια. Είναι αξιόπιστο και εργονομικό αλλά φυσικά και οικονομικό. Επίσης, τα Razer mechanical switches αντέχουν για 10 εκατομμύρια κλικς διάρκεια ζωής.

Είναι ένα από τα 3 καλύτερα razer mouse 2021 που θα μπορούσες να έχεις. Μαζί με το viper mini μπορείς να έχεις την ποιότητα της Razer στα χέρια σου. Ο αισθητήρας του είναι στα 6400 dpi αλλά είναι αρκετός για να σου δώσει διαφορετική αίσθηση στην καθημερινότητα σου. Επιπρόσθετα, το βάρος του είναι ανεπαίσθητο στα 96 γραμμάρια μόλις.

Συνοψίζοντας

Το να επιλέξουμε ένα ποντίκι ιδιαίτερα για παιχνίδια είναι μια προσωπική διαδικασία. Διάλεξε το καλύτερο για σένα όχι πάντα βασιζόμενος στην τιμή. Η Razer έχει μια μεγάλη γκάμα από mouse. Πιστεύω τα συγκεκριμένα είναι τα καλύτερα για όλους.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση