Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σύγκριση Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 με QCY T13

Στον σημερινό κόσμο, τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή λόγω της ευκολίας και της ευκολίας χρήσης τους. Δύο δημοφιλείς επιλογές στην αγορά είναι τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 και τα QCY T13. Και τα δύο ακουστικά έχουν τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Σε αυτή τη δημοσίευση, θα συγκρίνουμε τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 και τα QCY T13 και θα σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για το ποιο από τα δύο να επιλέξετε.

Σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 διαθέτουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Έρχονται σε μια συμπαγή θήκη φόρτισης που μπορεί να χωρέσει εύκολα στην τσέπη σας. Τα ακουστικά έχουν ματ φινίρισμα που φαίνεται κομψό και δίνει καλό κράτημα. Τα ακουστικά διαθέτουν μαλακά ακουστικά σιλικόνης που παρέχουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Το QCY T13, από την άλλη πλευρά, έχει πιο παραδοσιακό σχεδιασμό με γυαλιστερό φινίρισμα. Τα ακουστικά έρχονται με τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών που καλύπτουν διαφορετικά μεγέθη αυτιών. Η θήκη φόρτισης είναι ελαφρώς πιο ογκώδης από τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, αλλά εξακολουθεί να χωράει άνετα στην τσέπη σας.

Ποιότητα ήχου

Και τα δύο ακουστικά προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου. Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 διαθέτουν δυναμικό οδηγό 14,2 χιλιοστών που παρέχει βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα. Τα ακουστικά διαθέτουν μια λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου που εξαλείφει τους εξωτερικούς θορύβους και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στη μουσική σας. Τα QCY T13 διαθέτουν επίσης δυναμικό οδηγό 13 mm που παρέχει καθαρό ήχο με καλά μπάσα. Τα ακουστικά δεν διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, αλλά παρέχουν παθητική απομόνωση θορύβου που αποκλείει τον εξωτερικό θόρυβο.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 4 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η θήκη φόρτισης μπορεί να παρέχει επιπλέον 14 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δίνοντας συνολικά 18 ώρες. Το QCY T13 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 4-5 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η θήκη φόρτισης μπορεί να παρέχει επιπλέον 20 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας, με αποτέλεσμα συνολικά 25 ώρες.

Συνδεσιμότητα

Και τα δύο ακουστικά διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 που παρέχει σταθερή και γρήγορη συνδεσιμότητα. Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 διαθέτουν επίσης υποστήριξη κωδικοποιητή LHDC Bluetooth που παρέχει ροή ήχου υψηλής ανάλυσης. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης διπλά μικρόφωνα που παρέχουν καθαρή ποιότητα κλήσης. Τα QCY T13 διαθέτουν επίσης διπλά μικρόφωνα που παρέχουν καλή ποιότητα κλήσης. Τα ακουστικά υποστηρίζουν επίσης χειριστήρια αφής που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη μουσική σας και να απαντάτε σε κλήσεις.

Τιμή

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 κοστίζουν περίπου 50 δολάρια, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή με καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Τα QCY T13 κοστίζουν περίπου 30 δολάρια, καθιστώντας τα μια προσιτή επιλογή.

Συμπέρασμα

Τόσο τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 όσο και τα QCY T13 είναι καλές επιλογές στην αγορά των αληθινών ασύρματων ακουστικών. Τα Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, ενεργή ακύρωση θορύβου και υποστήριξη κωδικοποιητή LHDC Bluetooth, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν την καλύτερη ποιότητα ήχου. Τα QCY T13 έχουν καλή ποιότητα ήχου, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και χειριστήρια αφής, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για όσους έχουν χαμηλό προϋπολογισμό. Τελικά, εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση και τον προϋπολογισμό.

Μπείτε στην κλήρωση για 50€ μετά τις αξιολογήσεις σας στα προϊόντα

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε να σας αποστέλλουμε στο μέλλον ενημερωτικά email με άρθρα και νέα προϊόντα

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση