Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προϊόντα για οικογένειες που είναι πολυάσχολες

Είστε και εσείς από τους γονείς εκείνους που είναι πολυάσχολοι; Ένας γονέας που αγωνίζεται καθημερινά να ισορροπήσει την εργασία με τις δουλειές του σπιτιού και να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας; Πιστέψτε με δεν είστε οι μόνοι! Πολλοί γονείς σήμερα όπως και εμείς στο best family, αναλαμβάνουν πολλές και διαφορετικές ευθύνες και είναι συνεχώς εν κινήσει και σε εγρήγορση. Ευτυχώς όμως, υπάρχει μια ποικιλία από προϊόντα για οικογένειες στην αγορά που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Παρακάτω, λοιπόν ακολουθούν ορισμένα προϊόντα που πρέπει να έχετε και στην δική σας οικογένεια.

Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ

Έχετε βαρεθεί να κάνετε το σκούπισμα και το σφουγκάρισμα συνεχώς στα δάπεδά σας; Μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς! Αυτές οι χρήσιμες οικιακές συσκευές χρησιμοποιούν αισθητήρες για να περιηγηθούν στο σπίτι σας. Μαζεύοντας βρωμιά και σκουπίδια στην πορεία τους. Κάποιες από αυτές έχουν ακόμη και δυνατότητες χαρτογράφησης του χώρου μας. Αυτο τους επιτρέπει να δημιουργήσουν έναν εικονικό χάρτη του σπιτιού σας. Το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να καθαρίσουν πιο αποτελεσματικά. Επωφεληθείτε και επενδύστε σε μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ για να ελευθερώσετε περισσότερο χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας.

xiaomi robot vacuum

Instant Pot

Το να μαγειρεύετε υγιεινά γεύματα για την οικογένειά σας μπορεί να είναι χρονοβόρο, αλλά ένα Instant Pot μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε θρεπτικά γεύματα σε ένα κλάσμα του χρόνου. Αυτό το ευέλικτο gadget κουζίνας λειτουργεί ως χύτρα ταχύτητας, αργή κουζίνα, χύτρα ρυζιού και πολλά άλλα. Με ένα Instant Pot,μαγειρεύεις σούπες, μαγειρευτά και ψητά σε λιγότερο από μία ώρα. Ακόμη μπορείς να φτιάξεις σπιτικό γιαούρτι! Μπορεί εμείς στο bestfamily να μην έχουμε ακόμα διαθέσιμα αλλά αξίζει ο κόπος να τα αποκτήσετε.

Fitness Tracker

Το να παραμείνετε δραστήριοι είναι σημαντικό τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για άσκηση. Ένα πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Παρακολουθώντας τα βήματά σας με ένα fitness tracker, τις θερμίδες που καίτε και ακόμη και τον ύπνο σας θα βελτιώσει σίγουρα την καθημερινότητα σας. Βρείτε πιθανές εκπτώσεις σε fitness trackers για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας.

xiaomi band 6

Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα

Μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολες οικογένειες. Αυτές οι ελαφριές συσκευές είναι εύκολες στους ελιγμούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσετε γρήγορα τα βρωμιά γύρω από το σπίτι σας. Ορισμένες ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες διαθέτουν ακόμη και αποσπώμενες ηλεκτρικές σκούπες χειρός, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό διαρροών και ακαταστασίας σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αναζητήστε ευκαιρίες σε ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο.

Σκουπες ρομποτ μεχρι 300€

Έξυπνο ηχείο

Ένα έξυπνο ηχείο JBL μπορεί να είναι σωτήριο για πολυάσχολες οικογένειες. Με ένα έξυπνο ηχείο, μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις, να αναπαράγετε μουσική, ακόμη και να ελέγχετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας με τη φωνή σας. Ορισμένα έξυπνα ηχεία διαθέτουν επίσης λειτουργίες όπως κλήσεις και μηνύματα που ενεργοποιούνται με φωνή. Διευκολύνοντας τη διατήρηση της επαφής με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Συνολικά, οι παραγωγικές λύσεις που θα βοηθήσουν τους πολυάσχολους γονείς να διευκολύνουν τη ζωή τους είναι πολλές. Μπορείτε να αξιοποιήσετε προϊόντα όπως ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ, Instant Pots, trackers γυμναστικής, ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες και έξυπνα ηχεία, για να κάνετε τον χρόνο σας με την οικογένειά σας ακόμα πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο.

Αφήστε μια απάντηση