Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές – πολυμηχανήματα

Εάν αγοράζετε έναν εκτυπωτή inkjet ή πολυλειτουργικό εκτυπωτή, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλοι οι εκτυπωτές ίσοι και μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος είναι ο καταλληλότερος για τις ανάγκες σας. Οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές είναι εδώ.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους πέντε κορυφαίους εκτυπωτές inkjet και πολλαπλών λειτουργιών για άτομα ηλικίας 20-55 ετών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Θα συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε εκτυπωτή, καθώς και τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Εκτυπωτής HP OfficeJet Pro 9015e All-in-One

Ο HP OfficeJet Pro 9015e είναι ένας εκτυπωτής all-in-one που είναι τέλειος για όποιον χρειάζεται μια αξιόπιστη, all-in-one λύση. Αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, ασύρματη συνδεσιμότητα και αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Είναι επίσης συμβατό με την εφαρμογή Smart της HP, η οποία σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και να σαρώνετε από την κινητή συσκευή σας.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του εκτυπωτή είναι ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων, ο οποίος μπορεί να χωρέσει έως και 35 σελίδες κάθε φορά, καθιστώντας τον ιδανικό για πολυάσχολους επαγγελματίες που πρέπει να εκτυπώσουν ή να σαρώσουν μεγάλα έγγραφα γρήγορα. Οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές σίγουρα πρέπει να περιλαμβάνουν και τον 9015e.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του HP OfficeJet Pro 9015e είναι τα δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας. Με αυτά τα δοχεία, μπορείτε να εκτυπώσετε έως και 1.600 σελίδες πριν χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα για μελάνι μακροπρόθεσμα. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του εκτυπωτή είναι ότι μπορεί να είναι λίγο θορυβώδες κατά την εκτύπωση μεγάλων εγγράφων.


Πλεονεκτήματα:

 1. Εκτύπωση υψηλής ποιότητας με ζωηρά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες.
 2. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης εξοικονομεί χαρτί και μειώνει τη σπατάλη.
 3. Ευέλικτο, με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ.
 4. Γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης.
 5. Εύκολο στη ρύθμιση και χρήση.
 6. Συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών και εφαρμογών.

Μειονεκτήματα:

 1. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με τη συνδεσιμότητα και τη συμβατότητα λογισμικού.
 2. Ο εκτυπωτής είναι σχετικά ακριβός σε σύγκριση με άλλα μοντέλα.
 3. Τα δοχεία μελάνης πρέπει να αντικαθίστανται αρκετά συχνά.

Εκτυπωτής φωτογραφιών Canon PIXMA TR4520 Wireless All in One

Αν ψάχνετε για μια οικονομική επιλογή, η Canon PIXMA TR4520 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, όλα σε προσιτή τιμή. Είναι επίσης συμβατό με δημοφιλείς εφαρμογές εκτύπωσης για κινητά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους εν κινήσει.


Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της Canon PIXMA TR4520 είναι η συμπαγής σχεδίασή της. Είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε γραφείο ή ράφι χωρίς να πιάνει πολύ χώρο. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi, USB και Bluetooth. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του εκτυπωτή είναι ότι τα δοχεία μελάνης του δεν είναι τόσο υψηλής χωρητικότητας όσο ορισμένα άλλα μοντέλα, επομένως μπορεί να χρειαστεί να τα αντικαθιστάτε πιο συχνά.


Πλεονεκτήματα:

 1. Προσιτή τιμή.
 2. Εκτύπωση υψηλής ποιότητας με ζωηρά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες.
 3. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης εξοικονομεί χαρτί και μειώνει τη σπατάλη.
 4. Εύκολο στη ρύθμιση και χρήση.
 5. Συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών και εφαρμογών.

Μειονεκτήματα:

 1. Χαμηλές ταχύτητες εκτύπωσης.
 2. Τα δοχεία μελάνης πρέπει να αντικαθίστανται συχνά.
 3. Περιορισμένες επιλογές συνδεσιμότητας σε σύγκριση με άλλα μοντέλα.

Epson EcoTank ET-3760 Wireless Color Wide-Format EcoTank Printer All-in-One

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από το μελάνι, ο Epson EcoTank ET-3760 είναι ο εκτυπωτής για εσάς. Αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα EcoTank που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε έως και 7.500 έγχρωμες σελίδες πριν χρειαστεί να ξαναγεμίσετε τα δοχεία μελανιού. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα για μελάνι μακροπρόθεσμα, ειδικά αν εκτυπώνετε συχνά.


Το Epson EcoTank ET-3760 προσφέρει επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών. Είναι επίσης συμβατό με δημοφιλείς εφαρμογές εκτύπωσης για κινητά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους εν κινήσει. Ένα μειονέκτημα αυτού του εκτυπωτή είναι ότι είναι λίγο πιο αργός από ορισμένα άλλα μοντέλα, επομένως μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να εκτυπώσετε γρήγορα μεγάλα έγγραφα.


Πλεονεκτήματα:

 1. Εκτύπωση υψηλής ποιότητας με ζωηρά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες.
 2. Τα μεγάλα δοχεία μελανιού μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια πριν χρειαστεί να ξαναγεμιστούν.
 3. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης εξοικονομεί χαρτί και μειώνει τη σπατάλη.
 4. Ευέλικτο, με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ.
 5. Συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών και εφαρμογών.

Μειονεκτήματα:

 1. Σχετικά ακριβό αρχικό κόστος.
 2. Το μεγάλο μέγεθος μπορεί να είναι άβολο για ορισμένους χρήστες.
 3. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με μουτζούρες μελανιού.

Brother MFC-J895DW Wireless All-in-One εκτυπωτής Inkjet

Ο Brother MFC-J895DW είναι ένας ευέλικτος εκτυπωτής που προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως ασύρματη συνδεσιμότητα, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και έγχρωμη οθόνη αφής 2,7 ιντσών. Είναι επίσης συμβατό με δημοφιλείς εφαρμογές εκτύπωσης για κινητά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους εν κινήσει.Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Brother MFC-J895DW είναι τα δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας.


Με αυτά τα δοχεία, μπορείτε να εκτυπώσετε έως και 1200 σελίδες πριν χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε, γεγονός που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα από το μελάνι μακροπρόθεσμα. Αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει επίσης μια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi, USB και Ethernet. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το μελάνι μπορεί να μουτζουρωθεί εάν βραχεί, επομένως μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να εκτυπώσετε έγγραφα που θα εκτεθούν στην υγρασία.


Πλεονεκτήματα:

 1. Εκτύπωση υψηλής ποιότητας με ζωηρά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες.
 2. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης εξοικονομεί χαρτί και μειώνει τη σπατάλη.
 3. Ευέλικτο, με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ.
 4. Γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης.
 5. Εύκολο στη ρύθμιση και χρήση.
 6. Συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών και εφαρμογών.

Μειονεκτήματα:

 1. Τα δοχεία μελάνης πρέπει να αντικαθίστανται συχνά.
 2. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με τη συνδεσιμότητα και τη συμβατότητα λογισμικού.
 3. Περιορισμένη χωρητικότητα χαρτιού σε σύγκριση με άλλα μοντέλα.

Εκτυπωτής HP ENVY 6055e All-in-One

Ο HP ENVY 6055e είναι ένας συμπαγής εκτυπωτής all-in-one που προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως ασύρματη συνδεσιμότητα, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και συμβατότητα με την εφαρμογή Smart της HP. Έχει επίσης ένα κομψό σχέδιο που θα φαίνεται υπέροχο σε κάθε σπίτι ή γραφείο.

Οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές


Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του HP ENVY 6055e είναι η υψηλής ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών. Χρησιμοποιεί έξι μεμονωμένα δοχεία μελάνης για να παράγει ζωντανά, αληθινά χρώματα. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi και USB. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι ο εκτυπωτής μπορεί να είναι λίγο αργός, επομένως μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να εκτυπώσετε γρήγορα μεγάλα έγγραφα.


Πλεονεκτήματα:

 1. Υψηλής ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών.
 2. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης εξοικονομεί χαρτί και μειώνει τη σπατάλη.
 3. Ο κομψός σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος σε κάθε σπίτι ή γραφείο.
 4. Συμβατό με την εφαρμογή Smart της HP.
 5. Εύκολο στη ρύθμιση και χρήση.

Μειονεκτήματα:

 1. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι ο εκτυπωτής μπορεί να είναι αργός.
 2. Το μελάνι μπορεί να μουτζουρωθεί εάν βραχεί.
 3. Περιορισμένες επιλογές συνδεσιμότητας σε σύγκριση με άλλα μοντέλα.

Συμπέρασμα

Όσον αφορά ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, οι πέντε εκτυπωτές που εξετάσαμε σε αυτό το άρθρο είναι μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για πελάτες ηλικίας 20-55 ετών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Κάθε εκτυπωτής προσφέρει ένα μοναδικό σύνολο δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες πριν κάνετε μια αγορά.


Εάν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο εκτυπωτή all-in-one, ο HP OfficeJet Pro 9015e είναι μια εξαιρετική επιλογή. Από την άλλη αν έχετε κάνει τον προϋπολογισμό σας, η Canon PIXMA TR4520 προσφέρει εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Επίσης, αν εκτυπώνετε συχνά και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από το μελάνι, ο Epson EcoTank ET-3760 είναι ο εκτυπωτής για εσάς. Εάν χρειάζεστε έναν ευέλικτο εκτυπωτή που προσφέρει ποικίλες δυνατότητες, ο Brother MFC-J895DW είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τέλος, αν θέλετε έναν εκτυπωτή που να παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ο εκτυπωτής HP ENVY 6055e είναι ο κατάλληλος εκτυπωτής για εσάς.


Συνολικά, ανεξάρτητα από τον εκτυπωτή που θα επιλέξετε, φροντίστε να λάβετε υπόψη τις ατομικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας πριν κάνετε μια αγορά. Με τον κατάλληλο εκτυπωτή inkjet ή πολυλειτουργικό εκτυπωτή, μπορείτε να κάνετε τις εργασίες εκτύπωσης πιο γρήγορες, ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές από ποτέ. Αν σας άρεσε το άρθρο μας για το ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι εκτυπωτές ακολουθήστε μας για περισσότερα χρήσιμα reviews.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ CHAT-GPT PROMPTS

Αφήστε μια απάντηση