Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μάθετε πως να βγάλετε χρήματα στο YouTube σε 5 λεπτά

Πως μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από το YouTube

Χρήματα από το Youtube

Σε αυτό το μικρό άρθρο θα σας λύσουμε τις αρχικές απορίες που έχετε όσον αφορά τη χρήση YouTube για μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα μέσα από αυτό. Την σημερινή εποχή εν μέσω κορωνοϊου όλοι περνάνε δύσκολα οικονομικά. Άλλοι έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι αναζητούν ευκαιρίες, κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν eshop αλλά είναι μπερδεμένοι ακόμα. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει εδώ και χρόνια ένα εργαλείο θα έλεγα εγώ, που μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι μια συνταγή επιτυχίας για σας και την οικογένεια σας.

Δεν είναι άλλο από το YouTube. Μια εταιρεία ή ένας οργανισμός αν θέλετε που κάθε κατηγορίας video είναι διαθέσιμα για όλους μικρούς και μεγάλους. Ένα κανάλι όπως λέμε στο YouTube με το κατάλληλο περιεχόμενο κανείς δεν ξέρει που μπορεί να μας οδηγήσει.

Σχετικά με τα κανάλια YouTube

Τι είναι το κανάλι YouTube
Είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο εμείς ως διαχειριστές του με βάση το email μας στο Gmail μπορούμε να ανεβάζουμε περιεχόμενο video.

Πως δημιουργούμε ένα κανάλι
Για να φτιάξουμε ένα κανάλι στο YouTube πρέπει αρχικά να συνδεθούμε στο Gmail μας και μετά στο YouTube όπου μέσα από εκεί θα δημιουργήσουμε το κανάλι μας.
Υπάρχουν 3 εύκολοι αρχικά τρόποι για αυτό.
1. Να ανοίξουμε ένα οποιοδήποτε βιντεο και να προσπαθήσουμε να το βάλουμε σε μια λίστα αναπαραγωγής. Αυτόματα για αρχή θα μας ζητήσει να φτιάξουμε το κανάλι μας
2. Ξεκινώντας να βάλετε ένα σχόλιο
3. Απευθείας ανεβάζοντας ένα βίντεο.

Κανάλι YouTube

Σχετικά με τα Video

Τι είδους βίντεο θα είχε απήχηση
Κάποτε γνώρισα κάποιον από τη Συρία και ως ναυτικός που ήταν έψαχνε μανιωδώς μια καλή ιδέα για να βγάλει όπως έλεγε 1 εκ. δολάρια. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί παρά μόνο σε ένα ποσοστό μπορεί 1%. Το τι είδος video λοιπόν είναι τελείως σχετικό. Μπορεί να είναι ένα χομπυ σας, κάτι εξειδικευμένο στην εργασία σας.

Πως θα ξέρουμε αν το θέμα του video αξίζει
Βλέποντας μέσα από την αναζήτηση του YouTube για το συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να δούμε αν κι άλλοι αλλά και πόσοι έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης υπάρχει ο τρόπος και μέσα από το Google Trends όπου βάζοντας το θέμα βλέπουμε τι ζήτηση υπάρχει μέσα από το Google.

Εξοπλισμός
Σίγουρα όσο πιο επαγγελματικό εξοπλισμό έχουμε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε στην παραγωγή συναρπαστικών video. Είναι μια συγκεκριμένη επένδυση που σκοπό έχει τα ποιοτικά video, που σαν αποτέλεσμα θα έχει περισσότερους συνδρομητές στο κανάλι μας.

Σχετικά με τους Συνδρομητές

Συνδρομητές
Αν ξεπεράσουμε τον αριθμό των 1000 συνδρομητών στο κανάλι μας τότε θα μπορούμε να κερδίζουμε από τις διαφημίσεις μας τα ποσοστά μας. Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε εμείς το YouTube. Όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει το περιεχόμενο να κάνει τους χρήστες να βλέπουν αρκετή ώρα το βιντεο μας. Η Google δεν το λογαριάζει με βάση πόσοι το είδαν αλλά πόση ώρα. Φυσικά μετράει και η αλληλεπίδραση των χρηστών με τα περιεχόμενα του καναλιού μας.

Αυτό σημαίνει καλές περιγραφές συγκεκριμένα link μέσα στην περιγραφή και κάρτες κατα τη διάρκεια αναπαραγωγής του video για να το κάνουμε πιο διαδραστικό.

Συνδρομητες

Πως θα μάθουν για τα video μας

Για να μάθουν οι υπόλοιποι χρήστες για κάποιο βίντεο που ανεβάσαμε στο κανάλι μας, ένας σίγουρος τρόπος υπάρχει. Να το προωθήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσα από άλλες διαφημίσεις στο ίδιο το YouTube. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να δημιουργήσουμε λογαριασμό Google Ad Words την πλατφόρμα της Google για την προώθηση διαφημίσεων. Δεν χρειάζεται να δώσουμε μια περιουσία στην διαφήμιση. Με την κατάλληλη στόχευση και με 20-30 ευρώ θα πάρει την κατάλληλη ώθηση για να έρθουν και να έρχονται όλο και περισσότεροι χρήστες.

Επίλογος

Σε αυτό το μικρό άρθρο σας περιέγραψα πως μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κανάλι στο YouTube που πολύ πιθανόν με το κατάλληλο περιεχόμενο να σας αποφέρει χρήματα. Δεν είναι μια διαδικασία που σε 3 ημέρες θα είστε με εκατομμύρια αλλά με σωστές κινήσεις κανείς δεν ξέρει.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση