Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι σχολικα χρειαζομαι για τα παιδια μου

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και ο πυρετός της αγοράς των σχολικών έχει ήδη ξεκινήσει. Είμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις τι τσάντα θα πάρουμε και τι κασετίνες. Σε αυτο το μικρό άρθρο θα αναρωτηθούμε τι σχολικα χρειαζομαστε για τα παιδια μας τελικα για το 2021.

Μιας και η προηγούμενη χρόνια πήγε σχεδόν άδικα και δεν χάρηκαν τα παιδιά αυτά που είχαν επιλέξει αυτό δεν τα σταματάει από το να θέλουν καινούρια. Αλλά όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι σε πολλές περιπτώσεις εύκολο μετά από τόσα lockdown, φωτιές και αναστολές εργασίας.

Αρχικά μιας και θέλουμε τα παιδιά μας να ξεκινήσουν χαρούμενα αυτή την νέα περίεργη σχολική χρονιά, μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία μαζί τους. Εφόσον το σημείο κλειδί είναι η τσάντα σε περίπτωση που η παλιά είναι καινουρια ακόμα, ας τους αγοράσουμε μια καινούρια χωρίς όμως πολλά επιπλέον.

Stabilo Γόμες Λευκές

Είναι προτιμότερο επίσης, να αγοράσουμε συγκεκριμένα πράγματα από γραφική ύλη και όχι ολόκληρο το πολυκατάστημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δούμε τι έχει μείνει στα συρτάρια μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα, θεωρώ είναι καλύτερο να πάρουμε πακέτα από μολύβια, στυλό και γόμες μιας και αυτά χάνονται πιο εύκολα μέσα στη χρόνια.

Αντί να πάρουμε 2-3 από το καθένα είναι πιο καλό να είναι σε πακέτα μιας και ίσως τα βρούμε αναλογικά και σε πιο καλές τιμές.

Έτσι λοιπόν εμείς θα προτιμήσουμε να πάρουμε για άρχη την παρακάτω γραφική ύλη..

Μολύβια σε πακέτο των 12

Γόμες

αυτοκόλλητα για ντύσιμο των βιβλίων

Τα τετράδια δεν τα υπολογίζουμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί ούτως ή αλλιώς θα ήταν μέσα στον προϋπολογισμό μας.

Συνοψίζοντας

Δηλαδή, στόχος είναι να πάρουμε αυτά που χρειαζόμαστε ή εκείνη τη γραφική ύλη που έχει χαθεί..Ακόμα πάντως αναρωτιέμαι πως εξαφανίζονται τόσο γρήγορα τα μολύβια.. Επιπλέον θυμηθείτε είναι καλύτερο να τα προμηθευτούμε σε μορφή πακέτων για να μας κοστίσουν φθηνότερα.

Τέλος, αν σχεδιάζετε να τα αποκτήσετε όλα από ένα πολυκατάστημα δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ καλή ιδέα με όλα αυτά που ακούμε. Ίσως είναι πιο καλό ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς..

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Αφήστε μια απάντηση