Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι πρεπει να εχει ενα ηλεκτρικο πατινι

Όλο και περισσότερα ηλεκτρικά scooters εμφανίζονται στο δρόμο με αναβάτες να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα μέσα στην ημέρα. Ένα σύγχρονο gadget της καθημερινότητας που θα συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή μας. Τι πρεπει να εχει ενα ηλεκτρικο πατινι όμως; Σε αυτό το μικρό άρθρο θα δούμε με απλά λόγια όλα αυτά τα απαραίτητα που πρέπει να περιλαμβάνει.

Αρχικά πριν αποκτήσουμε το scooter θα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να τηρούμε τους τυπικούς κανόνες ασφάλειας όπως να φοράμε κράνος και να είμαστε προσεκτικοί με την ταχύτητα.

Τώρα αυτά που θα πρέπει να αναζητήσουμε σε ένα ηλεκτρικό scooter είναι συγκεκριμένα τα παρακάτω:

Τη μέγιστη αυτονομία

Πόσο μακριά δηλαδή θα μπορούσαμε να φτάσουμε με τη μέγιστη ταχύτητα. Όμως και με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, βάρους του αναβάτη, αν το ηλεκτρικο πατίνι είναι πλήρως φορτισμένο. Όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο.

Ισχύς του μοτέρ

Είναι μια παράμετρος που ίσως κάποιος δεν της δίνει ιδιαίτερη σημασία. Όμως όσο πιο καλό μοτερ σημαίνει ότι μπορεί να ανεβαίνει μικρές ή μέτριες ή ακόμα και μεγάλες ανηφόρες. Αυτό στην Ελλάδα όπως καταλαβαίνετε είναι μια αναγκαιότητα.

Μέγεθος τροχού

Αν σκεφτούμε δεν με νοιάζει το μέγεθος δεν έχει σημασία τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Η διάμετρος των τροχών έχει σχέση με την σταθερότητα. Όταν συνηθίσουμε το πατίνι και θα πάμε λίγο πιο μακριά όπου θα υπάρχουν εμπόδια, πεζοί, αυτοκίνητα θέλουμε να είναι σταθερό σε απότομες κινήσεις. Όσο πιο μεγάλη διάμετρος τόσο πιο σταθερό θα είναι το scooter.

Τα καλύτερα Scooter

Μέγιστη Ταχύτητα: 25km/h
Μέγιστη Αυτονομία: 50km
Βάρος: 19.5kg
Ισχύς Μοτέρ: 700W
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη: 120kg
Χρόνος Φόρτισης: 4-5hrs

Μέγιστη Ταχύτητα: 30km/h
Μέγιστη Αυτονομία: 35km
Βάρος: 18kg
Ισχύς Μοτέρ: 700W
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη: 120kg
Χρόνος Φόρτισης: 7-6hrs

Τα πιο οικονομικά ηλεκτρικά Scooters

Αν έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε ένα scooter αλλά σας προβληματίζουν οι τιμές τότε πάντα υπάρχουν και προσιτά και ποιοτικά ηλεκτρικά πατίνια. Αυτά που κυριαρχούν με βάση τα κριτήρια που θέσαμε νωρίτερα είναι τα Xiaomi Scooters. Ας δούμε επιγραμματικά ποια είναι αυτά.

Βασικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας 300 W
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Μέγιστη Αυτονομία 45 km
Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 kg
Bluetooth
Αντικραδασμικά ελαστικά

Βασικά χαρακτηριστικά

Μέγιστη Ταχύτητα: 25km/h
Μέγιστη Αυτονομία: 30km
Βάρος: 13.2kg
Ισχύς Μοτέρ: 300W
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη: 100kg
Χρόνος Φόρτισης: 5.5hrs

Συνοψίζοντας

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να καταλάβετε τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πριν αποκτήσετε το αγαπημένο σας scooter. Δεν είναι μόνο να πηγαίνει γρήγορα. Τι πρεπει να εχει ενα ηλεκτρικο πατινι ίσως να είναι και σχετικό αλλά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατα νου.

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση