Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα οφέλη για έναν πελάτη αν το κατάστημα δεν είναι στο Skroutz

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας. Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ποιότητα και εξυπηρέτηση και αναζητούμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης της επιχείρησής μας. Ένας από τους τρόπους που το κάναμε ήταν με την εγγραφή στο Skroutz.gr, μια δημοφιλής ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα σύγκρισης τιμών. Ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό, αποφασίσαμε να φύγουμε από το Skroutz.gr. Σε αυτό το blog post, θα εξηγήσουμε τους λόγους πίσω από την απόφασή μας και τα οφέλη που φέρνει στους πελάτες μας.

skroutz

Ένας από τους βασικούς λόγους που φύγαμε από το Skroutz.gr είναι λόγω των υψηλών προμηθειών ανά κατηγορία προϊόντων. Το Skroutz.gr χρεώνει προμήθεια για κάθε πώληση που γίνεται μέσω της πλατφόρμας του, η οποία ποικίλλει ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος. Ενώ κατανοούμε ότι το Skroutz.gr παρέχει πολύτιμη έκθεση σε πιθανούς πελάτες, διαπιστώσαμε ότι οι υψηλές χρεώσεις δεν άξιζαν τον κόπο μακροπρόθεσμα. Αποχωρώντας από το Skroutz.gr μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερες τιμές στα προϊόντα μας, καθώς δεν μας επιβαρύνουν πλέον οι υψηλές προμήθειες.

Ένας άλλος λόγος που φύγαμε από το Skroutz.gr είναι γιατί πλέον μπορούμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στη δική μας ιστοσελίδα και διαδικτυακή παρουσία. Μη βασιζόμαστε στο Skroutz.gr, έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στην επιχείρησή μας και μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορούμε πλέον να επενδύσουμε περισσότερα στη σχεδίαση, την εμπειρία χρήστη και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, καθώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους και να αντιμετωπίσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις τους.

Επιπλέον, η αποχώρηση από το Skroutz.gr μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε άλλα κανάλια μάρκετινγκ για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Μπορούμε πλέον να εστιάσουμε περισσότερο στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στο μάρκετινγκ μέσω email και σε άλλα κανάλια διαδικτυακής διαφήμισης. Αυτό μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να προσεγγίσουμε πιθανούς πελάτες και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές και υπηρεσίες. Διαφοροποιώντας τα κανάλια μάρκετινγκ, μπορούμε επίσης να μειώσουμε την εξάρτησή μας από το Skroutz.gr και άλλες πλατφόρμες σύγκρισης τιμών.

Εν κατακλείδι, η αποχώρηση από το Skroutz.gr ήταν μια δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση για την επιχείρησή μας. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερες τιμές, υπηρεσίες και συνολική εμπειρία. Μπορούμε επίσης να επενδύσουμε περισσότερα στον δικό μας ιστότοπο και την παρουσία μας στο διαδίκτυο, καθώς και να εξερευνήσουμε άλλα κανάλια μάρκετινγκ. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα οφέλη θα μεταφραστούν σε πιο ευτυχισμένους πελάτες και καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση