Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλύτερα Lego Technic κάτω από 150€

Τα Lego Technic είναι μια λίγο διαφορετική μορφή lego. Εμπνευσμένα από διάφορα μηχανοκίνητα όπως αυτοκίνητα αεροπλάνα νταλίκες και πολλά άλλα. Είναι εδώ για να μας βάλουν στο κλίμα της μηχανοκίνησης. Τα καλύτερα Lego Technic κάτω από 150€ είναι αρκετά. Τα συγκεκριμένα Technic είναι για ηλικίες άνω των 9 ετών.

Το Land Rover Defender της σειράς Technic περιλαμβάνει 2573 τουβλάκια. Σχεδιασμένο με βάση το αυθεντικό μοντέλο της Land Rover. Διαθέτει αποσπώμενη οροφή, μεγάλους τροχούς και κουτί αποθήκευσης. Αναρτήσεις και στους δυο άξονες, σχοινί ρυμούλκησης και διάφορα αξεσουάρ. Ένα σετ για ηλικίες 11 ετών και πάνω.

Το Dom’s Dodge Charger της σειράς Technic περιλαμβάνει 1077 τουβλάκια. Σχεδιασμένα με χαρακτηριστικά που προσομοιώνουν την πραγματικότητα στη ταινία. Αν είναι κάποιος λάτρης των ταινιών Fast and Furious τότε θα το λατρέψει. Είναι για παιδιά και μεγάλους από 10 ετών και πάνω.

Ένα ακόμα σετ Technic από τη Lego. Μπορεί να κάνει καταπληκτικά κόλπα. Τρομερά άλματα και επικά ακροβατικά. Επίσης μπορείς να τα κάνεις όλα με αυτό το διασκεδαστικό Lego Technic Off Road Buggy Μπάγκι. Περιέχει 374 κομμάτια και είναι για ηλικίες από 10 ετών και πάνω.

Το Lego Technic set Ducati Panigale V4 R της σειράς Technic περιλαμβάνει 646 τουβλάκια σχεδιασμένα με χαρακτηριστικά που προσομοιώνουν απόλυτα την πραγματικότητα. Διαθέτει 2 μηχανισμούς ταχυτήτων και διάφορα αξεσουάρ για να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 10+ ετών.

Η McLaren Senna GTR είναι πραγματικό σύμβολο της αγωνιστικής πίστας. Κατασκεύασε το δικό σου αυθεντικό αντίγραφο με αυτή τη LEGO Technic έκδοση του supercar της McLaren!

Συνοψίζοντας

Τα καλύτερα Lego Technic κάτω από 150€ πιστεύω είναι τα παραπάνω. Επίσης, τα περισσότερα σετ Technic γίνονται συλλεκτικά μετά από μια περίοδο. Μικροί και μεγάλοι θα τα λατρέψουν σίγουρα. Είναι σχετικά προσιτά στις τιμές τους. Αλλά είναι κάτι που θα μείνει και δεν θα χαθεί μαζί με τα υπόλοιπα τουβλάκια Lego μέσα στο σπίτι.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση