Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλυτερα Gaming Headset Brands

Ίσως έχεις αναρωτηθεί τελικά σε ποια gaming brands να αναζητήσεις τα gaming ακουστικά σου. Τα καλυτερα gaming headset brands είναι συγκεκριμένα. Τα οποία θα δούμε με απλά λόγια.

Logitech

Έχει την τεχνογνωσία για να δημιουργεί καταπληκτικά ακουστικά διαφόρων ειδών και όχι μόνο. Ξεκίνησε με τον σχεδιασμό και υλοποίηση όλης της γκάμας των περιφερειακών ενός υπολογιστή. Σχετικά με τα ακουστικά για παιχνίδια στην εποχή μας εξελίσσεται σε κορυφαίο κατασκευαστή. Απόδειξη η σειρά της Logitech Pro X. Σε γενικές γραμμές τα ακουστικά της είναι άνετα και με αρκετά καλό μικρόφωνο. Τα ασύρματα σετ ακουστικών της θα τα δεις να λειτουργούν σε υπολογιστή και Playstation αλλά όχι σε XBOX.

Razer

Η συγκεκριμένη εταιρεία με το χαρακτηριστικό της λογότυπο με τα 3 φίδια έχει γίνει πλέον ένα brand για gaming που όπου αναζητήσεις κάποιο περιφερειακό θα την βρεις εκεί. Πολλοί χρήστες λένε τα καλύτερα για την ποιότητα τους. Τόσο σε επίπεδο ήχου ακουστικών και μικροφώνου. Καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από ακουστικά όπως τα Razer Blackshark. Είτε μιλάμε για ασύρματα ή ενσύρματα. Οικονομικά ή λιγότερο οικονομικά η Razer είναι εδώ και σε πηγαίνει σίγουρα σε άλλο επίπεδο.

Steelseries

Άλλη μια καταπληκτική εταιρεία για προϊόντα gaming είναι και η εταιρεία της Steelseries. Έγινε πολύ γρήγορα γνωστή και για την ποιοτική κατασκευή των προϊόντων της αλλά και το σχεδιασμό τους. Επίσης μέσα από διάφορα τουρνουά gaming απέκτησε τη φήμη που της άξιζε. Μέσα από τα χαρακτηριστικά τους μπορείς να τα χρησιμοποιείς παντού και σε κάθε κονσόλα. Ίσως βέβαια οικονομικά να είναι πιο ακριβά από ένα ζευγάρι Razer αλλά η ποιότητα των ακουστικών της είναι μοναδική.

Συνοψίζοντας

Μπορείς άνετα να ανακαλύψεις όλες τις διαφορές τους. Αν είσαι γονιός κάθισε με το παιδί και δείτε τι σας συμφέρει περισσότερο. Τα καλυτερα Gaming Headset Brands είναι πιστεύω τα παραπάνω. Υπάρχουν δεκάδες ακουστικά με εξαιρετική ποιότητα και τιμή.

Αφήστε μια απάντηση