Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλύτερα gadget που πρεπει να εχουμε στις διακοπες μας

Η ώρα των διακοπων έχει έρθει και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδως να εγκαταλείψουν την πόλη. Εμβολιασμένοι ή όχι για την αντιμετώπιση του covid19 όλοι θέλουν στιγμές ξεγνοιασιας σε μια παραλία. Όπως καναμε με άνεση και πριν από δύο χρόνια. Με τη βοηθεια όμως της τεχνολογίας οι διακοπές και η παραμονή μας σε κάποιο νησί γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη. Τι gadget λοιπόν πρέπει να έχουμε μαζί μας; τα καλυτερα gadget για διακοπες είναι εδω.

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο απλά. Δεν μπορείς να φύγεις για διακοπές αν δεν έχεις μαζί σου έναν φορτιστή μπαταρίας κινητού powerbank. Φαντάσου να έχεις πάει στην πιο μαγευτική ελληνική παραλία και να θες να βγάλεις video και η μπαταρία είναι στο 5%. Υπάρχουν πάρα πολλά powerbanks που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ας αναφέρω μερικά παρακάτω:

romoss sense 8

Powerbanks

Powerbank Romoss Sense 8P+ 30000mAh

Xiaomi Mi 3 Pro

Μιας και μπορεί να κάτσουμε αρκετή ώρα στην παραλία στις διακοπές μας, ας έχουμε ένα ισχυρό powerbank που θα μπορεί να φορτίσει 2-3 συσκευές μαζί.

xiaomi mi 3 pro

MP3 Player

Στη συνέχεια για να ευχαριστηθούμε διακοπές είτε είμαστε στο βουνό ή τη θάλασσα στην παραλία Πλάκα στο πήλιο για να περάσουμε καλά πρέπει να έχουμε απαραίτητα μουσική. Έτσι δεν πρέπει να ξεχάσουμε κάποιο MP3 player που θα μας συνοδέψει.

Τα καλυτερα MP3 Player

Μερικά από τα καλύτερα mp3 player που δεν κοστίζουν και μια περιουσία είναι τα παρακάτω:

Sandisk Sport Go 16GB

Crypto MP1800BT Plus

Που βέβαια μπορείτε πιο αναλυτικά να διαβάσετε και στο άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα mp3 player.

Ασυρματα ηχεία JBL

Για να ακούμε όμως την αγαπημένη μας μουσική δεν θέλουμε και τα κατάλληλα ηχεία; Τι καλύτερο από τα δοκιμασμένα ασύρματα ηχεία JBL. Υπάρχουν πολλών ειδών ηχεία σίγουρα αλλά με JBL μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι και μουσική θα ακούσουμε αλλά και θα είναι και αδιάβροχα και παντός καιρού. Έτσι λοιπόν σίγουρα μπορούμε να έχουμε μαζί μας:

τα JBL Go2 ή τα καινούρια JBL Go3
ή το δυνατό Flip 5

Συνοψίζοντας

Έτσι λοιπόν και αφού έχουμε πάρει μαζί μας τα μαγιό και τις πετσέτες για τη θάλασσα μην ξεχάσετε τα παραπάνω για να έχετε τις καλύτερες διακοπές το 2021. Έχουμε άλλωστε τα καλύτερα νησιά για ξέγνοιαστες στιγμές ξεκούρασης. Μην ξεχνάτε τα καλυτερα gadget για διακοπες.

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση