Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 5 απαραίτητα για να πάμε τα παιδιά στα χιόνια

Για να δούμε τα 5 απαραίτητα για το χιόνι

Ποιά είναι τα απαραίτητα για να πάμε τα παιδιά στα χιόνια; Να ξεκινήσουμε έτσι για να τους κάνουμε έκπληξη; Καλύτερα να δούμε αυτά που είναι απαραίτητα να έχουμε μαζί μας πριν ξεκινήσουμε.

  1. Αλυσίδες για το Αυτοκίνητο

Κι όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ξεκινάς για το βουνό και δεν έχεις αλυσίδες, έχεις γυρίσει όλα τα βενζινάδικα και δεν είτε είναι κλειστά ή δεν έχουν. Βέβαια το χειρότερο δεν είναι αυτό είναι να μην γνωρίζεις πως μπαίνουν οι αλυσίδες στο αυτοκίνητο σου. Οπότε καλό θα ήταν πριν ξεκινήσουμε και να έχουμε τις κατάλληλες αλυσίδες αλλά και να ξέρουμε πως μπαίνουν και σε ποιες ρόδες!

αλυσίδες αυτοκινήτου

  1. Liposan

Όταν θα φτάσουμε στο κατάλληλο σημείο με τα χιόνια το οποίο θα είναι μάλλον αρκετά ψηλά, καλό να έχουμε και ένα δύο Liposan. Έτσι τα παιδιά θα παίξουν όση ώρα θέλουν χωρίς να σκάσουν τα χείλη τους αργότερα.

  1. Ενυδατική για το πρόσωπο

Παρόμοια ανάγκη ίσως έχουν και τα πρόσωπα τους ιδίως αν δεν έχουν ξαναπάει ποτέ στα χιόνια. Είναι ένα κλασσικό φαινόμενο να ξεγελιούνται και σου λένε, μια χαρά είμαι δεν κρυώνω δεν έχω τίποτα. Οποτέ μια ενυδατική κρέμα δεν είναι κακή ιδέα για καλό και για κακό

  1. Γυαλιά Ηλίου

Αν είστε τυχεροί και πάτε σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, για σκι ή κάτι σχετικό καλό θα ήταν όλοι να έχετε τα γυαλιά ηλίου σας για να μπορείτε να μετακινηθείτε άνετα και οδικώς αλλά και με τα παγοπέδιλα.

  1. Ισοθερμικά Παιδικά Γάντια

Καλό θα ήταν να μην πάρετε τα απλά μάλλινα γάντια γιατί σε πέντε λεπτά το πολύ θα είναι μούσκεμα. Υπάρχουν ισοθερμικά γάντια και για μικρούς και για μεγάλους, για να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε κάθε χιονόμπαλα και κάθε μικρό ή μεγάλο χιονάνθρωπο.

παιδικά ισοθερμικά γάντια

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε ώστε να έχετε τα απαραίτητα για να πάτε τα παιδιά στα χιόνια. Ευχόμαστε να περάσετε τέλεια!

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση