Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 3 καλύτερα LEGO σετ για το 2021

Τα παιχνίδια από τη LEGO εδώ και πολλά χρόνια είναι στην κορυφή των παιχνιδιών που μπορούν να αναπτύξουν την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών. Σε οποιαδήποτε ηλικία και να βρίσκονται. Σε αυτό το άρθρο ανάμεσα σε δεκάδες παιχνίδια LEGO θα σας παρουσιάσουμε κατά την γνώμη μας τα 3 καλύτερα LEGO σετ για το 2021 που είναι όμως και προσιτά για όλες τις οικογένειες.

LEGO Large Creative Box

Πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα LEGO με την οποία έχουμε μερικά παραπάνω πλεονεκτήματα. Πρόκειται για ένα μεγάλο κουτί σε μορφή LEGO μέσα στο οποίο συναντάμε πολλά διαφορετικά χρώματα και είδη κομματιών. Η μεγάλη ποικιλία στο είδος των κομματιών μας κάνει να μπορούμε δημιουργούμε όποια κατασκευή θέλουμε. Γι αυτό έχει ονομαστεί και Creative Box . Επίσης δεν προορίζεται μόνο για μικρά παιδιά αλλά για όλες τις ηλικίες.

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Με 8 διαφορετικούς τύπους από παράθυρα και πόρτες και 8 διαφορετικούς τύπους πλαισίων
  • Διαθέτει 2 βάσεις (διαφορετικού μεγέθους), 3 σετ ματιών, 6 λάστιχα και 6 ρόδες
  • Περιλαμβάνεται φύλλο ιδεών για να βοηθήσει στο ξεκίνημα της κατασκευής
  • Διαστάσεις Συσκευασίας (ΜxΠxΥ): 37×26.2×18 cm

LEGO Ninjago: Kai’s Mech Jet

lego ninjago

Η σειρά LEGO Ninjago έχει καταπλήξει πολλά παιδιά κάτι που ίσως δεν το περίμενε ούτε η ίδια η LEGO. Ένας κόσμος γεμάτος Ninjas που πολεμούν ο ένας τον άλλον. Το συγκεκριμένο σετ είναι για ηλικίες 7 ετών και πάνω. Σίγουρα θα ενθουσιαστεί μιας και είναι ένα σετ 2 σε 1. Δηλαδή μπορείτε να δημιουργήσετε δύο παραλλαγές και κατ’επέκταση δύο διαφορετικές ιστορίες.

Το Kai’s Mech Jet της σειράς Ninjago περιλαμβάνει 217 τουβλάκια και 2 μίνι φιγούρες εξοπλισμένες με τα όπλα τους. Διαθέτει 1 jet με 2 εκτοξευτές, κινούμενα πόδια και όπλα.

LEGO City Fire Station

Το συγκεκριμένο σετ από την LEGO ανήκει στην κατηγορία LEGO City και μας βάζει στην διαδικασία να κατασκευάσουν ένα ολόκληρο κτίριο. Το Fire Station της σειράς City περιλαμβάνει 509 τουβλάκια, 4 μίνι φιγούρες και 1 σκύλο. Διαθέτει τον πυροσβεστικό σταθμό με γραφείο, δωμάτιο χαλάρωσης και πύργο ελέγχου, μικρή αποβάθρα για πρόσδεση βάρκας, μεγάλη πόρτα garage που ανοιγοκλείνει και βάση προσγείωσης drone. Είναι ένα ιδανικό δώρο για Χριστούγεννα και Πάσχα.

Επιπλέον διαθέτει διάφορα αξεσουάρ, κατασκευή για σκουπιδοτενεκέ, στοίβα από εφημερίδες, φλόγες, όχημα off-road, σωλήνα με μοχλό, θαλάσσιο scooter με εκτοξευτή νερού και drone με περιστρεφόμενους έλικες και κάμερα. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 5+ ετών.

Αφήστε μια απάντηση