Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα 3 καλύτερα επιτραπέζια γνώσεων για μια οικογένεια 2020

Ποιά είναι τα καλύτερα επιτραπέζια γνώσεων για μια οικογένεια το 2020;

Τα επιτραπέζια πάντα ήταν διασκεδαστικά. Αν και υπάρχουν πολλά παιχνίδια, εμείς θα αναφερθούμε στα 3 πιο ενδιαφέροντα. Τα 3 καλύτερα επιτραπέζια γνώσεων για όλη την οικογένεια είναι εδώ.

Εστιάσαμε στην ευκολία του παιχνιδιού, στο πλήθος των ερωτήσεων και στην χρησιμότητα των γνώσεων. Έτσι θα πούμε για τα παρακάτω επιτραπέζια για την παρεά της οικογένειας.

  1. KToyz Learning Tube
  2. Hinkler Τα Θαύματα του Κόσμου
  3. Idea Hellas Trivia Buzzer

τα 3 καλύτερα επιτραπέζια για την οικογενεια

 

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ – ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

 

Learning Tube

Learning Tube Οι Εφευρέτες του Κόσμου

Η σειρά των επιτραπέζιων Learning Tube δημιουργήθηκε για να προσφέρει όμορφες στιγμές και γνώσεις μέσα από το παιχνίδι. Είναι παιχνίδια θεματικά, σχετικά με εφευρέτες, καλλιτέχνες, μνημεία και άλλα.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε οικογένειες που θέλουν να περνούν όμορφα, παίζοντας και μαθαίνοντας. Σε οικογενειακές παρέες που θέλουν να εντυπωσιάσουν με όλα αυτά που γνωρίζουν.

Περιεχόμενα

Περιλαμβάνει 63 κάρτες ανά θέμα. Η κάθε κάρτα στην μια πλευρά της έχει την κύρια ερώτηση και από την άλλη επιπλέον βοηθητικές πληροφορίες. Επίσης υπάρχει και μια μικρή έκπληξη κύβος που περιέχει έναν κωδικό για να παίξετε το παιχνίδι online.

Ηλικίες

Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Hinkler Τα Θαύματα του Κόσμου

Recollect? είναι μια νέα σειρά από εκπαιδευτικά επιτραπέζια της Hinkler για όλες τις ηλικίες, για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον. Μπορεί να βοηθήσει για να βελτιώσουμε την αντίληψη, τη μνήμη μας ενώ παράλληλα μας μαθαίνει σημαντικά γεγονότα που αφορούν το θέμα της κάθε έκδοσης.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται, για όλες τις ηλικίες πάνω από 5 ετών και για όλη την οικογένεια. Μπορούν να παίξουν τουλάχιστον μέχρι 8 άτομα.

Περιεχόμενα

Σκοπός του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι η συλλογή καρτών. Εκείνος ο παίκτης που έχει τις πιο πολλές κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει! Για να κερδίσουμε μια κάρτα πρέπει να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις τρεις δοκιμασίες από την κάθε κάρτα. Περιέχονται 30 κάρτες με ερωτήσεις.

Idea Hellas Trivia Buzzer

επιτραπέζια παιχνίδια

Το επιτραπέζιο παιχνίδι Hellas Trivia Buzzer είναι από την εταιρεία Idea Hellas, που έχει πολλά πρωτότυπα παιχνίδια. Το Buzzer είναι ο αρχηγός του παιχνιδιού μέσω του buzzer. Εκφωνεί 500 ερωτήσεις, δίνει τις σωστές απαντήσεις και κρατάει το χρόνο στο παιχνίδι. Νικητής είναι ο πιο γρήγορος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συγκεκριμένο παιχνίδι απευθύνεται σε οικογένειες και παρέες που θέλουν να περνούν τις ώρες τους, παίζοντας και αποκτώντας νέες γνώσεις. Σε οικογένειες που θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Περιεχόμενα

Περιέχει 500 ερωτήσεις και δύο επίπεδα δυσκολίας. Τα θέματα που έχει είναι για τον πολιτισμό, την ιστορία, την γεωγραφία και άλλα. Επίσης έχει 56 κάρτες με αναγραμματισμούς κρεμάλες και φωτο ερωτήσεις.

Ηλικίες

Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά από 8 ετών και πάνω.

 

Για το ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι από τα 3 καλύτερα επιτραπέζια, αυτό έχει να κάνει με την κάθε οικογένεια ξεχωριστά. Το Hellas Trivia έχει πολλές ερωτήσεις και θέματα αλλά αποτελείται από πολλές κάρτες που το πιο πιθανό είναι να χαθούν. Επίσης είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδιά. Το Recollect, είναι προσανατολισμένο στην αντίληψη και στην μνήμη και σε δεύτερο χρόνο προσπαθεί να μας μάθει πράγματα. Το Learning Tube είναι απλό, εύκολο, πολυθεματικό που είναι ικανό να μας μάθει διάφορες γνώσεις, ανάλογα ποιο learning tube θέλετε. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε και στα επιτραπέζια σκρουτζ.

 

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση