Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πως να επιλέξετε Πιστοποίηση Υπολογιστών

Τι είναι η πιστοποίηση υπολογιστών

Ένα αποδεικτικό ότι γνωρίζουμε τη βασική χρήση σε εφαρμογές γραφείου τoυ Microsoft Office. Οι βασικές εφαρμογές είναι

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Access
  • Windows
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
MS Office 2016 Home Business 32-bit/x64 GR Medialess P2

Μπορούμε να αποκτήσουμε ανάμεσα σε 2 βασικούς τύπους πιστοποιήσεων. To απλό και το προχωρημένο επίπεδο. Στο απλό επίπεδο μπορούμε να πιστοποιηθούμε για 1 ενότητα και πάνω και μέχρι 6 ενότητες. Ενώ στο προχωρημένο επίπεδο από 1 έως 4 ενότητες (Word, Excel, PowerPoint, Access).

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετές πιστοποιήσεις που μπορεί να αποκτήσει κάποιος για τις εφαρμογές του Office και όχι μόνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς από το Computer Friends

Γιατί χρειάζομαι μια πιστοποίηση

Αρχικά δεν αποκτούμε μια πιστοποίηση για να βάλουμε το χαρτί στον τοίχο. Το κάνουμε για τον εαυτό μας για να νιώθουμε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Επιπλέον, για να μπορούμε να μπούμε σε δημόσιο, και άλλες κρατικές υπηρεσίες χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

Πόσο κρατάνε τα μαθήματα

Συνήθως τα μαθήματα για 6 ενότητες στο απλό επίπεδο με 2 φορές την εβδομάδα μπορούν να κρατήσουν και 3 έως 4 μήνες. Αυτό φυσικά είναι σχετικό μιας και έχει να κάνει και με το αν ο σπουδαστής είναι αρχάριος ή όχι.

Μπορεί να την αποκτήσει κάποιος με E-Learning;

Φυσικά τα μαθήματα υπολογιστών και εξαιτίας της καραντίνας δεν σταματάνε. Βασικά τα απομακρυσμένα μαθήματα μπορεί κάποιος να πει ότι έχουν καλύτερη απόδοση μιας και ο εκπαιδευόμενος βλέπει ακριβως αυτό που πρέπει. Εννοείται ότι είναι ένας τρόπος που μπορεί κάποιος να κάνει μάθημα απο οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οπότε αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος είτε είναι αρχάριος ή όχι.

Η πιο δημοφιλής

Η πιο δημοφιλής πιστοποίηση είναι σίγουρα η πιστοποίηση της Unicert που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από πιστοποιήσεις.

Πιστοποίηση για τον Ασεπ Primary Διαθεματικό

Πιστοποίηση για 3-6 Ενότητες Primary

Πιστοποίηση για προχωρημένους Advanced – Advanced Plus

Είναι οικονομική, εύκολη και γρήγορη με 28 ερωτήσεις να πιάσεις τις 20 σε κάθε ενότητα για τις πιστοποιήσεις απο 3-6 ενότητες

Έπίσης αν κοπείς σε μια ενότητα δεν την ξανα πληρώνεις

Η πιο γνωστή

H ECDL τα τελευταία χρόνια αν και έχει πέσει ως η πιο δημοφιλής πιστοποίηση δεν παύει να είναι εκεί ακόμα. Παραμένει σταθερή και σε τιμές και σε είδη πιστοποιήσεων.

Για να την αποκτήσεις πρέπει να απαντήσεις ανάμεσα σε 36 ερωτήσεις τουλάχιστον 27 σε κάθε ενότητα για να την περάσεις.

Επίσης σε κάποιες ενότητες όπως το Internet και τα Windows ο εξεταζόμενος θα πρέπει να εξεταστεί και σε ερωτήσεις θεωρίας.

Συνοψίζοντας

Δεν μπορούμε την εποχή του 2021 να μένουμε ψηφιακά αναλφάβητοι. Είναι αναγκαίο να μάθουμε σωστά τη χρήση του υπολογιστή και του διαδικτύου. Αυτό θα μας προστατέψει από πολλές καταστάσεις και θα μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας. Όσο κι αν φαίνεται βουνό σε μερικούς ανθρώπους, το μοναδικό “κόλπο” για να μάθουμε καλύτερα και γρηγορότερα είναι να δούμε την πιστοποίηση υπολογιστών σαν παιχνίδι.

Κάντε εγγραφή παρακάτω και κερδίστε έκπτωση στα μαθήματα υπολογιστών και πιστοποίησης

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση