Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πως να επιλέξεις το καλύτερο USB Flash Drive

Στην εποχή μας δεν είναι και πολύ λογικό να θες να αποκτήσεις στικάκια που είναι κάτω από 64GB. Άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά πλέον. Αλλά περισσότερο γιατί η διαφορά στην τιμή τους είναι αμελητέα. Επίσης κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν δίνει άμεσα σημασία είναι τα μεταφορικά. Τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι και 2.5 φορές την αξία του USB. Σε αυτό το μικρό άρθρο λοιπόν θα δούμε πως να επιλέξεις το καλύτερο USB Flash Drive.

Όλα τα καινούρια usb flash drives που είναι από 128GB και πάνω έρχονται με σύνδεση USB 3.0 To οποίο σημαίνει ότι για να το εκμεταλλευτούμε πλήρως πρέπει να έχουμε και την αντίστοιχη υποδοχή για να μπορεί να φτάσει σε αυτή την ταχύτητα.

Αν θέλουμε ένα στικάκι για να μεταφέρουμε δεδομένα από τον υπολογιστή στο κινητό και ανάποδα τότε πρέπει να κοιτάξουμε για μια μονάδα αποθήκευσης που έχει και MicroUSB.

Έχει συμβεί να υπάρχουν διάφορες μάρκες από στικάκια τα οποία δεν ξέρουμε τίποτα γι΄αυτές. Οπότε καλό θα ήταν να μείνουμε μακριά από αυτές. Τα καλύτερα επώνυμα στικάκια είναι τα Kingston, τα Sandisk αλλά και αρκετά άλλα. Αν τέλος πιστεύετε ότι θέλετε χωρητικότητα πάνω από 128GB τότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε την απόκτηση ενός SSD δίσκου αντί για flash drive.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι είναι οι καλύτεροι SSD εως 50€

Επιγραμματικά

  • Προτιμάμε πάνω από 64 GB
  • Ελέγχουμε τα μεταφορικά
  • Αν θέλουμε σύνδεση με το κινητό αναζητάμε στικακι με micro USB.
  • Εμπιστευόμαστε τις επώνυμες μάρκες

Το ήξερες ότι μπορείς να εγκαταστήσεις τα Windows από το usb flash drive;

Συνοψίζοντας

Πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε ένα flash drive στο σπίτι. Τέλος, ελπίζω να σας έλυσα τις απορίες πως να επιλέξεις το καλύτερο USB Flash Drive.

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση