Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιοι ειναι οι ηρωες των LEGO Ninjago

Οι ήρωες LEGO Ninjago είναι αρκετοί και προσφέρουν δράση με τα φοβερά τους κόλπα. Συνδυασμένο με τα παιχνιδια LEGO τα Ninjago έχουν βγει σε διάφορα σετ με τους αντίστοιχους ήρωες.

Ποιοι είναι οι χαρακτήρες Ninjago. Διαβάστε για την ιστορία τους και τα χαρακτηριστικά τους.

  • Lloyd Montgomery Garmadon
  • Jay Walker
  • Λόρδος Γκάρμαντον
  • Κάι
  • Sensei Wu
  • Κόουλ
  • Νία

Ας τα πάρουμε πιο αναλυτικά λοιπόν για να καταλάβουμε τον κόσμο των ninjago και τις περιπέτειες τους.

Lego Ninjago Lloyd

Είναι ο χαρακτήρας όπου ο πατέρας του είναι ο Garmadon. Πρωταγωνιστεί στην βασική ταινία των Lego Ninjago. Τον ξεχωρίζουμε από την πράσινη στολή του και τα ξανθά του μαλλιά. Για να προστατέψει την ανωνυμία του όταν είναι στη μάχη φοράει τη μάσκα του. Ο πατέρας του είναι δεν ήταν πάντα κακός. Μετά από το δάγκωμα ενός φιδιού, υπέκυψε στο κακό. Βρίσκει καταφύγιο στον Master Wu που θα τον βοηθήσει να παραμείνει μακριά από το κακό. Μιας και είναι ο αρχηγός των ninja, ο Lloyd είναι και ο πιο δυνατός από όλους. Αρχικά δεν είχε καμια ικανότητα πολεμιστή με καμία εκπαίδευση αλλά αργότερα εξελίχθηκε. Όταν έγινε ο απόλυτος Spinjitzu Master οι δυνάμεις του έφτασαν στο μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο Jay Ninjago

Ο Νιντζα της αστραπης είναι καταπληκτικός όπως και να έχει. Ετοιμόλογος και πολυλογάς. Βλέποντας τον καταλαβαίνεις ότι πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται. Κάτι που καμιά φορά αυτό του φέρνει μπελάδες. Πανικοβάλεται και γίνεται λίγο δραματικός.
Αν και ο Jay Ninjago πιστεύει ότι είναι ένας φοβερός κωμικός τύπος, τις περισσότερες φορές βλέπεις πόσο αξιαγάπητος είναι. Επίσης το ωραίο είναι ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο ninja που μπορεί να μετατρέψει οτιδήποτε σε μηχανές.

Garmadon

Ήταν κάποτε ένας κανονικός Ninjago. Δαγκωμένος όμως από το φίδι του κακού όταν ήταν παιδί έκανε την ιστορία να αλλάξει. Είναι ο αδερφος του Master Wu. Όταν ο γιος του Lloyd νίκησε την οργή του overlord, o Garmadon ελευθερώθηκε τελικά από το φοβερό δηλητήριο που είχε στις φλέβες του. Έτσι κατέληξε ένας καταπληκτικός πατέρας για τον γιο του lloyd. Την τελευταία φορά που αναφέρθηκε στις ιστορίες lego ήταν όταν θυσιάστηκε για τον κόσμο του Ninjago.

Lego Ninjago Kai

Ο Kai είναι ο lego ninja της φωτιάς. Συνηθως είναι απερίσκεπτος με απότομο χαρακτήρα. Αλλά έχει πολύ έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης και δεν αντέχει την αδικία γύρω του. Αυτό τον κάνει καμια φορά να είναι πολύ πεισματάρης. Επίσης, η φωτιά είναι η πηγή της γεναιότητας του και της δυνατής του πίστης. Δεν θα σταματήσει σε τίποτα αν το βάλει σκοπό και το δεί σοβαρά. Είναι αδερφός με την Nya ninjago και την προσέχει σε βαθμό υπερβολικό. Όλοι του εμπιστεύονται με άνεση τη ζωή τους και τον ακολουθούν παντού. Μιας και είναι πολύ δίκαιος και σταθερός χαρακτήρας.

Sensei Wu

Ο Master Wu είναι ο σοφός νιντζα της ιστορίας. Ο πιο παλιός δάσκαλος ninja. Είναι όπως αναφερεται στα lego ο δεύτερος γιός του Master Spinjitzu μιας και ο πρωτότοκος είναι ο φοβερός Garmadon. Είναι αυτός που εκπαίδευσε τον Lloyd και τον τράβηξε στο καλό ώστε να γλυτώσει από τον πατέρα του.

Ο Ninjago Cole

Ο Κοουλ, είναι ο πρόσφατος Elemental Master ο Νιντζα της Γης. Επιστρατεύτηκε από τον Master Wu. Με την βοήθεια του ο Κοουλ έμαθε για το Σπιντζιτσου και ανακάλυψε τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Μαζί με εκείνους ολοκλήρωσαν πολλές αποστολές και περιπέτειες. Μετά την τελικά μάχη η ειρήνη επανήλθε μέχρι που ο Overlord επέστρεψε και δημιούργησε τον στρατο Nindroid.

Nya Ninjago

΄Αλλος ένας κοριτσίστικος χαρακτήρας είναι η Νια. Είναι η αδερφή του Kai. Είναι πολύ δυνατή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά φυσικά και γοητεία. Μιας και είναι το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα πάντα παλεύει δυνατά για να αποδείξει την αξία της ως Ninja. Είναι εφευρέτης και μια μικρή ιδιοφυία. Με τις δεξιότητες της μετέτρεψε τα υλικά της σε οχήματα και gadgets. Μια καταπληκτική φιγούρα.

Οι χαρακτήρες Ninjago θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τις δικές σας ιστορίες.

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση