Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι καλυτερες webcams για το 2022

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών χρησιμοποιεί τις κάμερες για την επικοινωνία του με τους άλλους. Σε αυτό το μικρό μας άρθρο θα δούμε λοιπόν ποιες είναι οι καλυτερες webcams για το 2022.

Όπως και να χει το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε μια κάμερα είναι η ανάλυση της. Επιπλέον θα κοιτούσαμε αν έχει φωτισμό αλλά και ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο.

Οι 5 καλύτερες web cameras στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι οι παρακάτω:

  • Logitech HD Pro Webcam C920 με Autofocus
  • Razer Kiyo X Web Camera Full HD με Autofocus
  • Logitech C922 Pro Stream Web Camera Full HD με Autofocus
  • Razer Kiyo Web Camera Full HD με Autofocus
  • Logitech C930 Web Camera Full HD με Autofocus

Logitech HD Pro Webcam C920

Αν και μερικά χαρακτηριστικά στις κάμερες είναι καμία φορά περιττά όταν έρχεται η στιγμή λες ευτυχώς που το υποστηρίζει. Μπορεί με 5-10 ευρώ επιπλέον να κάνεις τη διαφορά. Η συγκεκριμένη είναι μια κάμερα με τα όλα της όπως λένε. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε με την ίδια ποιότητα και σε παιχνίδια και σε streaming. Στα 30 fps η ποιότητα της είναι 1080p και μπορεί να κάνει εγγραφή ήχου σε στέρεο. Επιπλέον μπαίνει και σε τρίποδο αλλά και πιάνει παντού.

Razer Kiyo X Web Camera Full HD

Η web camera της Razer έχει χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για χρήση και για τηλεκπαίδευση αλλά και για gaming. Μιας και με τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης (autofocus) το κεντραρισμένο πρόσωπο είναι συνεχώς καθαρό. Έχει γωνία λήψης 82 μοιρών είναι αρκετά πλατιά ώστε να πιάσει δύο ανθρώπους που κάθονται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Επίσης μπορεί να μπει σε τρίποδο.

Logitech C922 Pro Stream Web Camera

Μια επαγγελματικού τύπου web cam που μπορεί να μεταδώσει εικόνα με ανάλυση HD 720p και ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης καρέ στα 60 fps. Έχει δύο μικρόφωνα στέρεο οπότε δεν χάνεται ο ήχος όπως και να την γυρίσουμε.

Razer Kiyo Web Camera

Η Razer Kiyo είναι μια κάμερα που μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε κάθε περίσταση. Διαθέτει έξυπνο φωτισμό οπότε ταιριάζει και στα πιο σκοτεινά περιβάλλοντα. Με ανάλυση 720p σε 60 fps, η Razer Kiyo διαθέτει μεγάλη οπτική πιστότητα όταν κάνετε streaming. Αυτό σημαίνει ότι οι viewers σας μπορούν να γίνουν ένα με την μετάδοση σας. Επίσης, το streaming είναι σε ανάλυση 1080 σε 30fps

Logitech C930 Web Camera

Μια πιστοποιημένη κάμερα για επιχειρήσεις είναι και η Logitech C930. Έχει ευρυγώνιο φακό και υποστηρίζει το πρωτόκολλο επικοινωνίας H.264. Το οποίο σημαίνει ότι μειώνονται οι πόροι που απαιτούνται από τον υπολογιστή. Ιδιαίτερα σε live streaming. Είναι σίγουρα μια από τις Οι καλυτερες webcams.

Συνοψίζοντας

Όποια κάμερα και να μπορούσε κάποιος χρήστης να είχε σίγουρα θα είχε πιο καλά αποτελέσματα από μια κάμερα ενός laptop. Η ανάλυση αν είναι στα 720P είναι ότι πρέπει για μια τηλεκπαίδευση. Αν πάλι πρέπει να κάνεις streaming τα 1080P είναι μονόδρομος.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση