Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι καλύτερες Gaming RGB RAM για το 2022

Σκέφτεσαι λοιπόν να αγοράσεις ένα καλό υπολογιστή για να παίζεις τα παιχνίδια σου με άνεση. Θες να το χτίσεις μόνος σου και να βάλεις τα δικά σου εξαρτήματα και να το ευχαριστηθείς καλύτερα. Σήμερα θα δούμε ποιες είναι οι καλύτερες gaming RGB RAM για το 2022.

Κατά την αναζήτηση των εξαρτημάτων σκέφτεσαι να αγοράσεις και την κατάλληλη μνήμη. Υπάρχουν μνήμες και μνήμες RAM που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Σε αυτό το μικρό άρθρο θα δούμε τις μνήμες RGB που μπορείς να βάλεις στον υπολογιστή σου ώστε να το κάνεις ακόμα πιο όμορφο. 

Ανάλογα λοιπόν τον επεξεργαστή και τη μητρική που έχεις θα πρέπει να δεις ποια μνήμη σου ταιριάζει καλύτερα. Ας δούμε λοιπόν τις τρεις καλύτερες μνήμες RGB.

Όταν αναφερόμαστε σε RGB εννοούμε τα χρώματα που τα εξαρτήματα μπορούν να προβάλλουν με ειδικά led.

Οι μνήμες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι  οι παρακάτω 

  • Corsair vengeance RGB Pro
  • G skill trident Z Royal Silver
  • ADATA XPG Spectrix D60G

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους και τι μας προσφέρει η κάθε μία από αυτές.

Corsair vengeance RGB Pro

Όσον αφορά τις μνήμες Corsair τα λόγια είναι καμιά φορά περιττά. Μιας και προσφέρουν υψηλές επιδόσεις εδώ και χρόνια.  Με το κατάλληλο λογισμικό που συνοδεύουν τις μνήμες Corsair μπορούμε να τις ελέγξουμε όπως θέλουμε εμείς.

Συγκεκριμένα οι RAM βγαίνουνε σε 8GB αλλά και σε 16GB και 32GB. Oπότε μπορούμε να διαλέξουμε οποίες πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν καλύτερα. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε διάφορους συνδυασμούς όπως 4 x 8 ή 2 x 16.

Οι λόγοι για να αγοράσουμε την πρώτη μνήμη που αναφέραμε είναι για παράδειγμα η καταπληκτική της επίδοση, η καλύτερη τιμή αλλά και το ωραίo της design.  Επίσης γιατί έχει 10 προγραμματιζόμενα leds που μπορούμε να παίξουμε αυτά και να κάνουμε ότι συνδυασμό μας αρέσει.

Βέβαια ένα από τα αρνητικά που έχει είναι ότι είναι αρκετά ψηλή έχει δηλαδή ένα ψηλό προφίλ που πρέπει να έχουμε το κατάλληλο κουτί για να την τοποθετήσουμε.

G skill trident Z Royal Silver

Άλλη μία μνήμη που αξίζει να σημειώσουμε είναι η μνήμη G skill trident Z Royal silver. Αν και είναι ακριβή στην τιμή της είναι μία RAM που θα σας ικανοποιήσει απίστευτα. Έχει ένα απίστευτο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Τα RGB led έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να μοιάζουν με κρυστάλλους σαν να είναι κόσμημα. Όπως και η μνήμη της Corsair έτσι και αυτή έχει το κατάλληλο λογισμικό ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε τις ακολουθίες των χρωμάτων όπως θέλουμε εμείς.

Το πακέτο που είναι 16 GB είναι το πιο διαδεδομένο και το βρίσκουμε αρκετά εύκολα στην αγορά. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι συνδυασμοί των 8GB και των 16GB που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει.

Όσον αφορά τις διαστάσεις που είναι και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας για το κουτί είναι περίπου στα 44mm στο προφίλ.  Οι συγκεκριμένες ταιριάζουν πιο πολύ σε κουτιά που είναι γυάλινα. Ώστε να μπορούν να αναδειχθούν καλύτερα. Εννοείται βέβαια ότι η απόδοσή τους είναι καταπληκτική όπως και στις προηγούμενες μνήμες.

ADATA XPG Spectrix D60G

Ναι επίσης μοναδική RAM είναι και η  adata xpg  spectrix d 60 G. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να δει για να την αποκτήσει. Έχει ένα ωραίο σχεδιασμό, πάρα πολύ καλή επίδοση για την τιμή της και πολύ καλή τιμή ανά  GB.

Έχει 10 RGB leds με πέντε στην κάθε πλευρά αντί να υπάρχουν στην πάνω μεριά. Τα leds καλύπτουν το 60% της επιφάνειας της κάθε μνήμης. Σίγουρα έχει να κάνει και με το πόσα κομμάτια χρησιμοποιείς γιατί το ένα θα καλύπτει το άλλο. Aλλά είναι ένας καταπληκτικός 3D σχεδιασμός.

Μπορούμε να τις βρούμε σε ένα πακέτο των 16GB και με ταχύτητες 3200 mhz. Σαν μέγεθος το ύψος τους είναι γύρω στα 46mm. Kάτι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πριν ξεκινήσουμε την οποιαδήποτε εργασία συναρμολόγησης ενός Gaming PC. Σε γενικές γραμμές η μνήμη είναι ίσως το πιο cool rgb kit που υπάρχει γιατί συνδυάζει τα πάντα.

Συνοψίζοντας

Οι καλύτερες gaming RGB RAM εκτός από τις φοβερές επιδόσεις τους θα δώσουν σίγουρα ένα διαφορετικό στυλ στον υπολογιστή σου. Σίγουρα υπάρχουν πολλές μνήμες να διαλέξεις. Συνήθως ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Εμείς βρήκαμε πιστεύω τις καλύτερες.

Αφήστε μια απάντηση