Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι 3 καλυτεροι 3D εκτυπωτες εως 300€

Το να είχες έναν 3D εκτυπωτή πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα πολύ ακριβό hobby. Σε αυτό το μικρό μας άρθρο θα δούμε ποιοι είναι οι 3 καλυτεροι 3D εκτυπωτες εως 300€. Σήμερα ανάλογα τι θες να εκτυπώσεις υπάρχουν διάφοροι 3D εκτυπωτές. Είναι λοιπόν, σημαντικό να μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές τους. Ώστε να επιλέξεις τον πιο κατάλληλο για σένα.

Αρχικά, θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί θες να εκτυπώνεις σε 3D. Σ’ αρέσουν οι κατασκευές και να δημιουργείς δικά σου αντικείμενα; Θες να δημιουργείς καινούρια παιχνίδια; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου.

Συνήθως για την περίπτωση χρήσης στο σπίτι, το πιο πιθανό είναι να θες μια συσκευή εύκολη που να μην πιάνει πολύ χώρο και να μην κοστίζει πάρα πολύ. Επίσης ένας 3D εκτυπωτής είναι ιδανικό να μπορεί να υποστηρίζει διάφορα υλικά εκτύπωσης. Όπως να εκτυπώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται το επιλεγμένο μοντέλο εκτύπωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Τροφοδοτικό MeanWell
Soft Magnetic Sticker
Ζέσταμα σε 5 λεπτά
Εύκολη ρύθμιση

Βασικά χαρακτηριστικά:

Αυτόνομος 3D εκτυπωτής
Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση
Διαθέτει μονό extruder
Μπορεί να εκτυπώσει με ένα υλικό κάθε φορά

Τι είναι το extruder;

Το extruder είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα ενός 3D εκτυπωτή. Είναι εκείνο που ευθύνεται για την σχεδίαση το λιώσιμο και την προώθηση του υλικού.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Αυτόνομος 3D εκτυπωτής
Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση
Διαθέτει μονό extruder
Πρόκειται για τον συνηθέστερο τύπο 3D εκτυπωτή
Μπορεί να εκτυπώσει με ένα υλικό κάθε φορά

Δείτε επίσης: Πως λειτουργεί ένας 3D εκτυπωτής

Συνοψίζοντας

Από τα πλέον πιο δημιουργικά gadget που μπορείς να έχεις σε ένα σπίτι. Μπορείς να δημιουργήσεις χιλιάδες αντικείμενα. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να βρεις από το διαδίκτυο έτοιμα μοντέλα που μπορείς να εκτυπώσεις. Οι τιμές τους δεν είναι τόσο απαγορευτικές όμως αυτοί είναι οι καλυτεροι εκτυπωτες εως 300€.

Αφήστε μια απάντηση