Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εκτυπωτές Canon: Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για μια επιχείρησή

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξης αξιόπιστου εξοπλισμού και ένας εκτυπωτής δεν αποτελεί εξαίρεση. Όσον αφορά τις λύσεις εκτύπωσης, η Canon είναι μια γνωστή μάρκα που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων. Κατάλληλα για διαφορετικά μεγέθη επιχειρήσεων και απαιτήσεις εκτύπωσης. Αλλά με τόσα πολλά διαθέσιμα μοντέλα, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς εκτυπωτές Canon. Όπως και τα βασικά χαρακτηριστικά τους για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Canon imageCLASS MF743Cdw

Ο Canon imageCLASS MF743Cdw είναι ένας έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ όλα σε ένα που είναι ιδανικός για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Με τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, μπορεί να εκτυπώσει έως και 28 σελίδες το λεπτό, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Περιλαμβάνει επίσης έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, που διευκολύνει τη γρήγορη σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ μεγάλων εγγράφων. Ο MF743Cdw είναι από τους εκτυπωτές Canon που έχουν μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τις ρυθμίσεις και υποστηρίζει επίσης την εκτύπωση από φορητές συσκευές, διευκολύνοντας τους εργαζόμενους να εκτυπώνουν από τις φορητές συσκευές τους.

Canon imageRUNNER ADVANCE C5235A

Το Canon imageRUNNER ADVANCE C5235A είναι ένα έγχρωμο φωτοαντιγραφικό πολλαπλών λειτουργιών που είναι τέλειο για επιχειρήσεις μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους. Αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να χειριστεί την εκτύπωση και την αντιγραφή μεγάλου όγκου με ευκολία, χάρη στην εντυπωσιακή του ταχύτητα που φτάνει τις 35 σελίδες ανά λεπτό. Διαθέτει επίσης αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, η οποία βοηθά στην εξοικονόμηση κόστους χαρτιού. Επιπλέον, το C5235A διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 10,1 ιντσών, η οποία διευκολύνει την πλοήγηση και την προσαρμογή των ρυθμίσεων. Υποστηρίζει επίσης μια ποικιλία επιλογών εκτύπωσης για φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των AirPrint, Mopria Print Service και Canon PRINT Business.

Canon PIXMA TR4520

Ο Canon PIXMA TR4520 είναι ένας οικονομικός και συμπαγής εκτυπωτής inkjet που είναι ιδανικός για οικιακές επιχειρήσεις ή μικρά γραφεία. Αυτός ο εκτυπωτής έχει κομψό σχεδιασμό και είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια λύση εκτύπωσης χωρίς προβλήματα. Με τις ασύρματες δυνατότητές του, μπορείτε να εκτυπώνετε από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον καλώδια ή καλώδια. Το PIXMA TR4520 μπορεί να εκτυπώσει έως και 8,8 εικόνες ανά λεπτό και μπορεί να χειριστεί διάφορους τύπους μέσων, όπως γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί και μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Ο Canon imagePROGRAF PRO-1000 είναι ένας εκτυπωτής inkjet υψηλής ποιότητας, επαγγελματικής ποιότητας, ιδανικός για φωτογράφους, καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει σύστημα μελάνης Lucia Pro 12 χρωμάτων, το οποίο παράγει εκπληκτικές, ζωντανές εκτυπώσεις που είναι αληθινές. Το PRO-1000 μπορεί να εκτυπώσει έως και 17 ίντσες σε πλάτος και υποστηρίζει μια σειρά τύπων μέσων, όπως γυαλιστερό, ματ και χαρτί υψηλής τέχνης. Περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο πυκνόμετρο χρώματος, το οποίο εξασφαλίζει σταθερή ακρίβεια χρώματος από εκτύπωση σε εκτύπωση. Αυτός ο εκτυπωτής είναι απο τους ακριβούς εκτυπωτές Canon, αλλά αξίζει την επένδυση για όσους απαιτούν εκτυπώσεις υψηλότερης ποιότητας.

Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Όταν επιλέγετε έναν εκτυπωτή για την επιχείρησή σας, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως:

Όγκος εκτύπωσης: Πόσες σελίδες θα εκτυπώνετε την ημέρα ή την εβδομάδα; Εάν έχετε μεγάλο όγκο αναγκών εκτύπωσης, θα πρέπει να σκεφτείτε έναν εκτυπωτή με υψηλό μηνιαίο κύκλο λειτουργίας.

Ταχύτητα εκτύπωσης: Πόσο γρήγορα χρειάζεστε την εκτύπωση των εγγράφων σας; Εάν έχετε πολλές ανάγκες εκτύπωσης ευαίσθητες στο χρόνο, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν εκτυπωτή με γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης.

Χρώμα έναντι ασπρόμαυρου: Χρειάζεται να εκτυπώσετε έγχρωμα ή αρκεί το ασπρόμαυρο; Εάν εκτυπώνετε κυρίως έγγραφα, τιμολόγια και άλλο υλικό που βασίζεται σε κείμενο, μπορεί να αρκεί ένας ασπρόμαυρος εκτυπωτής.

Όμως, εάν χρειάζεστε εικόνες ή γραφικά υψηλής ποιότητας, είναι απαραίτητο να έχετε έναν έγχρωμο εκτυπωτή.

Συνδεσιμότητα: Χρειάζεται να εκτυπώνετε από πολλές συσκευές, όπως smartphone ή tablet; Εάν ναι, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν εκτυπωτή που να υποστηρίζει την εκτύπωση από φορητές συσκευές και να διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα.

Χειρισμός χαρτιού: Σε ποιους τύπους μέσων θα εκτυπώνετε; Εάν χρειάζεται να εκτυπώσετε σε ειδικούς τύπους χαρτιού, όπως γυαλιστερό ή φωτογραφικό χαρτί, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν εκτυπωτή που να μπορεί να χειριστεί αυτούς τους τύπους μέσων.

Κόστος: Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας; Οι εκτυπωτές μπορούν να κυμαίνονται από επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό έως μοντέλα υψηλής ποιότητας, επαγγελματικής ποιότητας. Προσδιορίστε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και επιλέξτε έναν εκτυπωτή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Συμπέρασμα

Η επιλογή από μια λίστα από τους εκτυπωτές Canon για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια τρομακτική εργασία. Aλλά λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες όπως ο όγκος εκτύπωσης, η ταχύτητα εκτύπωσης, το χρώμα έναντι του ασπρόμαυρου. Επίσης τη συνδεσιμότητα, ο χειρισμός του χαρτιού και το κόστος. Έτσι μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε τον εκτυπωτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η Canon προσφέρει μια ευρεία γκάμα εκτυπωτών που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις εκτύπωσής σας, είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε επαγγελματίας φωτογράφος. Συνεπώς, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να ερευνήσετε και να συγκρίνετε διαφορετικά μοντέλα. Ώστε να διασφαλίσετε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Αφήστε μια απάντηση