Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα καλυτερα smartwatches μεχρι 300€

Σε αυτό το μικρό άρθρο θα διαβάσουμε σχετικά τα καλυτερα smartwatches μεχρι 300€ της ελληνικής αγοράς αυτή τη στιγμή.

Είναι μέρος της ζωής μας πια και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Και αυτό γιατί μας δίνουνε τόσες ευκολίες και τόσες λειτουργίες που πραγματικά μας διευκολύνουν την καθημερινότητα και τη ζωή μας γενικά.

Επειδή όμως τα smartwatches υπάρχουνε σε πάρα πολλές τιμές διάλεξα να σας παρουσιάσω μέχρι περίπου 300 ευρώ. Έβαλα τα καλύτερα κριτήρια που μπορούσα να φανταστώ ώστε να μας καλύψουν σε ολο το φάσμα της καθημερινότητάς μας.

Θέλουμε να είναι σίγουρα αδιάβροχο. Να έχει καλή μπαταρία που θα κρατάει αρκετές μέρες, να είναι ένα καλό Fitness Monitor με μοντέρνες λειτουργίες. Τα κριτήρια αναλυτικά

 • Να έχουν οθόνη αφής
 • Να έχουν φωνητικό έλεγχο
 • Ειδοποιήσεις εφαρμογών
 • Στοιχεία κλήσεων και μηνυμάτων
 • Να έχουν παλμογράφο
 • Να είναι αδιάβροχα στη θάλασσα

Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα smartwatches αναλυτικά που τηρούν τα παραπάνω.

Honor MagicWatch 2 46mm (Charcoal Black)

Με το συγκεκριμένο smartwatch μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξη της φυσικής σου κατάστασης όλη την ημέρα. Επίσης τον αριθμό των βημάτων σου, τις θερμίδες που καις. Τον αριθμό των φορών που σηκώνεσαι και τις περιόδους δραστηριοτήτων μεσαίας έως υψηλής έντασης. Για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου, το Honor Watch Magic υποστηρίζει λειτουργίες όπως Bluetooth κλήση, μουσική συσκευής, ειδοποίηση μηνυμάτων, παρακολούθηση ύπνου TruSleep 2.0 και παρακολούθηση πίεσης TruRelax.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Χωρητικότητα: 4GB
 • Οθόνη: AMOLED
 • Λειτουργίες: Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος
Smartwatch Honor MagicWatch 2

Amazfit GTR 2e 46mm Obsidian

To smartwatch Amazfit GTR 2e έχει οθόνη αφής AMOLED 1.39 ιντσών για μεγαλύτερη αντοχή. Είναι από τα αδιάβροχα και σίγουρα είναι ιδανικό για άθληση με 90 sports modes. Περιλαμβάνει το καινοτόμο PAI Health Assessment System και λειτουργία οξύμετρου κάτι που το κάνει ιδανικό για κάθε ηλικία.

Χαρακτηριστικά

 • Οθόνη: AMOLED
 • Λειτουργίες: Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος

Apple Watch SE Aluminium 44mm

Με το smartwatch από την Apple θα πάτε σε άλλο επίπεδο χρήσης. Περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη Retina ώστε όλα να φαίνονται καλύτερα. Είναι η ίδια με αυτή του Apple Watch Series 6. Έχει πολλούς προηγμένους αισθητήρες που καταγράφουν κάθε κίνηση του χρήστη. Με τις εφαρμογές που περιέχει όλα γίνονται και πιο απλά και πιο ασφαλή. Αν το budget σας είναι μέχρι 300€ αλλά θέλετε να έχετε Appla ρολόι τότε το Apple Watch SE είναι η πιο οικονομική έκδοση ενός Apple Watch που προσφέρει περισσότερα από όσα περιμένατε.

Τα βασικα του χαρακτηριστικά είναι

 • Χωρητικότητα: 32GB
 • Οθόνη: OLED
 • Λειτουργίες: Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Φωνητικός Έλεγχος

Συνοψίζοντας

Τα καλυτερα smartwatches μεχρι 300€ είναι πλεον για όλους. Για εκείνους που ποτέ δεν ήθελαν ρολόι στο χέρι τους, για εκείνους που φοράνε πολυτελή ρολόγια. Κι αυτό γιατί μας βοηθάνε στην καθημερινότητα μας. Σκοπό έχουν την αυτοβελτίωση μας σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν έχουν σκοπό να μας παρακολουθούν. Βελτιώνουν επίσης το κομμάτι της επικοινωνίας μας με τους γύρω μας. Οπότε είναι ένα από τα λίγα gadget μπορείς να πεις τα οποία είναι απαραίτητα στη ζωή μας.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ
ΑΓΟΡΑΣ SMARTWATCH

Και κάνε δικό σου το καλύτερο smartwatch που κυκλοφορεί έχοντας κάνει την καλύτερη αγορά

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση