Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αξίζει να εγκαταστήσω δωρεάν antivirus

Οι μεγάλες εταιρίες που θα βασιστούν στα δωρεάν antivirus το σκέφτονται ξανά. Αξίζει να εγκαταστήσω δωρεάν antivirus; Ήδη μια γνωστή και σε μας εταιρία η Bit Defender δεν θα υποστηρίζει πλέον τη δωρεάν λύση.

Επίσης, ένα δωρεάν antivirus για μια εταιρία έχει αρκετά μεγάλο κόστος ώστε να μπορεί να το διατηρεί. Ιδιαίτερα με τις σημερινές απειλές που πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Αυτό για μένα το χρήστη σημαίνει ότι αναγκαστικά θα έχω να αντιμετωπίσω μεγαλύτερες απειλές με ένα δωρεάν antivirus. Αλλά και πιο antivirus θα μου έδινε σωστή προστασία; Για μένα κανένα δεν μπορεί να φτάσει μια λύση με πληρωμή όπως το Kaspersky.

Kaspersky Internet Security

Ας μοιραστώ λοιπόν και εγώ τι έπαθα με δωρεάν antivirus. Μια ωραία μέρα έρχομαι στο γραφείο και όλα ήταν κρυπτογραφημένα και μας ζητούσαν λύτρα 2500$ σε bitcoin. Κι όλα αυτά από μια απροσεξία της στιγμής και ένα usb flash drive. Αποτέλεσμα να χαθεί η δουλειά 5 μηνών.

Έτσι εδώ και 3 χρόνια προτιμώ το Internet Security από την Kaspersky. Με 20€ το χρόνο όλα προς το παρόν κυλούν ρολόι.

Υπάρχουν πολλά κακόβουλα λογισμικά. Που ίσως καμιά φορά λέω άραγε θα είμαι εντάξει; Μπορεί να είμαι στο 90% αλλά με ένα δωρεάν antivirus μπορεί να μην είμαι ούτε στο 40%.

Συνοψίζοντας λοιπόν πιστεύω ότι δεν αξίζει να εγκαταστήσω δωρεάν antivirus. Μιας και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Απ’ ότι μπορεί να διορθώσει.

20% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ
🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση