Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

5 προϊόντα που αξίζει να πάρω την Black Friday

Η Black Friday όπως είναι γνωστό είναι μια μέρα που τα περισσότερα καταστήματα κάνουν αρκετές και σημαντικές μειώσεις τιμών σε επιλεγμένα προϊόντα και έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε ότι επιθυμούμε. Υπάρχουν όμως και 5 προϊόντα που αξίζει να πάρω την Black Friday μιας και συνήθως στις κατηγορίες που ανήκουν παρατηρούμε μεγάλες πτώσεις τιμών.

Μπες και εσύ στον μηνιαίο μας διαγωνισμό για να κερδίσεις μια δώρο επιταγή των 50€ ώστε να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Οι τηλεοράσεις που ξεχωρίζουν είναι οι παρακάτω:

Τηλεόραση

Σήμερα που είναι η εποχή του NetFlix όλοι θέλουν να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες με όλο και περισσότερο καθαρή και κρυστάλλινη εικόνα. Οι τηλεοράσεις των 4Κ ή ακόμα και εκείνες των 8Κ είναι αρκετά ακριβές για μια μέση ελληνική οικογένεια. Οπότε τι το καλύτερο να αναζητήσουμε μια καλή τηλεόραση μέσα από τη διαδικασία του Black Friday.

Samsung Smart Τηλεόραση LED 4K UHD UE55AU7172 HDR 55″

LG Smart Τηλεόραση LED 4K UHD 43UP75006LF HDR 43″

Sound Bar

Συνοδευτικά με την τηλεόραση ή τον υπολογιστή μας τα καλά ηχεία και ιδιαίτερα τα sound bar είναι ένα προϊόν που έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερη ποιότητα στην τηλεθέαση. Επίσης αρκετά έχουν τηλεχειριστήριο και ασύρματη σύνδεση.

Creative Speaker Stage Soundbar 160W 2.1

Crystal Audio CASB240 Soundbar 240W 2.1

Ακουστικά

Αν έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε οπωσδήποτε ακουστικά τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ακουστικά τύπου on Ear και επιπλέον Bluetooth μιας και η χρησιμότητα τους υπερβαίνει το κόστος τους.

JBL Tune 500BT Ασύρματα On Ear Ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα JBL

Οικιακές Συσκευές

Το πιο χρήσιμο προϊόν για μια οικογένεια όταν ο χρόνος πιέζει και όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια είναι μια ρομποτική σκούπα. Φορτίζουν μόνες σκουπίζουν και σφουγγαρίζουν.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με Wi-Fi Black

Wearables

Τι να πρωτοπεί κάποιος για τα λεγόμενα wearables. Με περισσότερα από αυτά παρακολουθούμε με άνεση και ακρίβεια την υγεία μας. Την ποιότητα του ύπνου μας τους παλμούς μας. Οπότε αξίζει να το αποκτήσουμε έστω και σε μια black friday.

Huawei Watch GT 2 46mm Sport (Matte Black)

Xiaomi Mi Smart Band 6 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο

Συνοψίζοντας

Όλα τα παραπάνω είναι 5 προϊόντα που αξίζει να πάρω την Black Friday αν βέβαια τα μεγάλα πολυκαταστήματα κάνουν κάποιες σοβαρές προσφορές.

Αφήστε μια απάντηση