Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

5 πράγματα που πρέπει να προσέξουμε σε μια ρομποτική σκούπα

Οι ρομποτικές σκούπες θα γίνουν ένα οικιακό εξάρτημα που δύσκολα θα το αποφύγουμε τα επόμενα χρόνια. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε 5 πράγματα που πρέπει να προσέξουμε σε μια ρομποτική σκούπα με απλά λόγια. Οι συμβουλές αγοράς ρομποτικής σκούπας είναι χρήσιμες πάντα.

  1. Σωστή ανίχνευση εμποδίων
  2. Ανίχνευση σκαλοπατιών και ύψους
  3. Διάρκεια μπαταρίας
  4. Δύναμη Απορροφητικότητας
  5. Θόρυβος

Σχετικά με την σωστή ανίχνευση των καθημερινών εμποδίων πρέπει να δώσει κάποιος ιδιαίτερη προσοχή. Φανταστείτε να βρείτε τη σκούπα σκαλωμένη ανάμεσα στα πόδια ενός τραπεζιού όταν θα γυρίσετε από τη δουλειά. Θέλουμε λοιπόν ένα μοντέλο με όσους περισσότερους αισθητήρες γίνεται.

Επίσης ένα σημαντικό θέμα είναι τα μικρά σκαλοπάτια που μπορεί να συναντήσει μια σκούπα. Πολλά σπίτια έχουν αυτό το πρόβλημα. Καλό θα ήταν λοιπόν να ελέγξουμε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στη σκούπα.

Εννοείται ότι ένα από τα πιο ιδιαίτερα προβλήματα είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Πολλές σκούπες βέβαια όταν αδειάζει η μπαταρία πάνε από μόνες τους στη βάση φόρτισης. Όμως πρέπει ούτως ή αλλιώς να κρατάει αρκετά για να μπορεί να κάνει και καλύτερο σκούπισμα.

Τι να την κάνεις όμως μια σκούπα αν δεν τραβάει τη σκόνη και δεν έχει ένταση. Έτσι πρέπει να συγκρίνουμε και αυτόν τον παράγοντα πριν μπούμε στην διαδικασία να αποκτήσουμε μια ρομποτική σκούπα.

Τέλος ο παράγοντας θόρυβος είναι κρίσιμος. Αν η σκούπα μας λειτουργεί το βράδυ ή στιγμές που ξεκουραζόμαστε. Επειδή θεωρητικά θα σκουπίσει όλο το σπίτι θα αργήσει να τελειώσει, οπότε όσο πιο αθόρυβη τόσο το καλύτερο.

Συνοψίζοντας

Οι συμβουλές αγοράς ρομποτικής σκούπας θα μας βοηθήσουν στην σωστή αγορά μιας σκούπας ρομπότ.

Δείτε Επίσης:

Οδηγος αγορας ποια ειναι η καλυτερη σκουπα

Οι 4 καλύτερες έξυπνες πρίζες

Αφήστε μια απάντηση