Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 λογοι για να μην εχεις smart tv

Οι έξυπνες τηλεοράσεις ή αλλιώς smart tv είναι τα τελευταία χρόνια ένα υποτιθέμενο must για κάθε οικογένεια. Το πόσο όμως μας είναι απαραίτητες είναι κάτι σχετικό. Στο άρθρο μας με απλά λόγια θα δούμε ποιοι είναι οι 3 λογοι για να μην εχεις smart tv.

Αν και παλιότερα το να έχεις μια smart tv ήταν μια πολυτέλεια τώρα είναι κάτι δεδομένο ότι θα πρέπει να είναι επίσης και smart.

Τέλος καλή η τηλεόραση για να δούμε τις αγαπημένες μας εκπομπές όμως αν παίζαμε κι ένα επιτραπέζιο θα περνούσαμε ακόμα καλύτερα.

Τι είναι όμως μια smart tv

Είναι οι τηλεοράσεις που μπορούν και συνδέονται στο διαδίκτυο. Έτσι μέσα από αυτές έχουμε πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές. Εφαρμογές που μπορούμε να κατεβάσουμε όπως θα τις κατεβάζαμε από το κινητό μας. Υπάρχουν όμως εναλλακτικές λύσεις αν δεν θέλουμε μια smart tv;

LG Smart TV UHD

Smart TV και ασφάλεια

Επειδή είναι μια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, αμέσως αυτή η δυνατότητα την κάνει να είναι επικίνδυνη. Το θέμα της ασφάλειας πάντα θα είναι κυρίαρχο όσον αφορά οποιαδήποτε συσκευή. Ιδιαίτερα μια Smart tv δεν είναι και η πιο ασφαλής επιλογή.

Αν η τηλεόραση δεν κατεβάζει ενημερώσεις ή για κάποιο λόγο βαριόμαστε να το κάνουμε τότε ανοίγουμε μια διάπλατη πόρτα σε χάκερ και απειλές.

Οι smart tv δεν έχουν και πολλά interfaces

Το πρώτο που θα παρατηρήσετε βάζοντας σε λειτουργία την smart tv σας είναι ότι δεν έχετε πολλούς τρόπους επικοινωνίας με την τηλεόραση. Κάτι που την κάνει πολύ δύσχρηστη. Φανταστείτε να μπείτε λοιπόν στο Google της τηλεόρασης και να κάνετε αναζήτηση τη λέξη computerfriends.gr. Μέχρι να γράψετε όλα τα γράμματα θα έχουν περάσει μπορεί και 5 λεπτά.

Συσκευές που κάνουν μια τηλεόραση ιντερνετική

Με την smart tv μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο netflix και σε πολλές άλλες υπηρεσίες. Όμως μια μέρα θα έρθει μια ενημέρωση που θα λέει δεν υποστηρίζεται πλέον η τηλεόραση σας.

Κέρδισε μια δώρο επιταγή 50€ και απόκτησε τα αγαπημένα σου προϊόντα

Με συσκευές όπως το TV-Box μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε πολλές διαφορετικές εφαρμογές σαν να είχαμε ένα κινητό τηλέφωνο. Τέλος αυτοί πιστεύω είναι οι 3 λογοι για να μην εχεις smart tv.

🕶 Χαλαρώστε και παίξτε ένα Κουιζ

Καθίστε χαλαρά εγγραφείτε και παίξτε ένα κουίζ για τις Ελληνικές ταινίες.

Αφήστε μια απάντηση