τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Οι τροποι πληρωμής Best Family

Εφόσον έχεις επιλέξει τα προϊόντα σου, έχεις δει το κόστος μεταφορικών και επιλέξεις από το καλάθι σου τα σωστά μεταφορικά αν τα προϊόντα σας ξεπερνούν τα 2kg μεταβαίνεις στο Ταμείο και εμφανίζονται όλοι οι τροποι πληρωμής. Επίσης μπορείς να δείς και τους τρόπους παράδοσης.

Αναλυτικά οι τροποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

Με κατάθεση του ποσού σε Τράπεζα. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε με το ID της παραγγελίας και της κατάθεσης ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή του προϊόντος. Σας έχουμε διαθέσιμους λογαριασμούς από AlphaBank Πειραιώς και Εθνική. Θα πρέπει να περιμένουμε να εμφανιστεί το ποσό της παραγγελίας για να σας ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής. Ιδίως αν κάνετε κατάθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση από την μεταφορική Γενική Ταχυδρομική. Είναι προς το παρόν πιο αξιόπιστη σε αρκετές παραγγελίες μας. Αν μιλάμε για παραγγελίες επαρχίας θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή. **ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ** Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι δεν σας χρεώνουμε ξεχωριστά για την αντικαταβολή η χρέωση των μεταφορικών είναι μια. Οι αντικαταβολές να σας θυμίσουμε υποστηρίζονται μέχρι τα ποσά 400€ εξαιτίας της νομοθεσίας.

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Όπως και στην τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να εμφανιστεί το ποσό για να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Πληρωμή στο Κατάστημα μας με Μετρητά ή Κάρτα

Με πληρωμή έως 12 Δόσεις ιδανικό για αγορές laptop και tablet.

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά μπορείτε καλέστε μας

Διαβάστε για τις ασφαλείς αγορές μέσω διαδικτύου

Scroll to Top