Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τροποι Πληρωμής

Εφόσον έχεις επιλέξει τα προϊόντα σου, έχεις δει το κόστος μεταφορικών και επιλέξεις από το καλάθι σου τα σωστά μεταφορικά αν τα προϊόντα σας ξεπερνούν τα 2kg μεταβαίνεις στο Ταμείο και εμφανίζονται όλοι οι τροποι πληρωμής. Επίσης μπορείς να δείς και τους τρόπους παράδοσης.

Με αντικαταβολή

Εξαιτίας αρκετών πελατών οι οποίοι έκαναν αγορές με αντικαταβολή και μετά το μετάνιωναν χωρίς κάποια δικαιολογία, η αυτόματη αντικαταβολή μέσα από το σύστημα δεν θα λειτουργεί. Παρά μόνο με τηλεφωνική παραγγελία.

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση από την μεταφορική Γενική Ταχυδρομική. Είναι προς το παρόν πιο αξιόπιστη σε αρκετές παραγγελίες μας. Αν μιλάμε για παραγγελίες επαρχίας θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι δεν σας χρεώνουμε ξεχωριστά για την αντικαταβολή η χρέωση των μεταφορικών είναι μια. Οι αντικαταβολές να σας θυμίσουμε υποστηρίζονται μέχρι τα ποσά 400€ εξαιτίας της νομοθεσίας.

Με τραπεζική κατάθεση

Με κατάθεση του ποσού σε Τράπεζα. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε με το ID της παραγγελίας και της κατάθεσης ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή του προϊόντος. Σας έχουμε διαθέσιμους λογαριασμούς από AlphaBank Πειραιώς και Εθνική. Θα πρέπει να περιμένουμε να εμφανιστεί το ποσό της παραγγελίας για να σας ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής. Ιδίως αν κάνετε κατάθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Με μετρητά κατά την παραλαβή

Με πιστωτική κάρτα

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Όπως και στην τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να εμφανιστεί το ποσό για να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Με πιστωτική κάρτα και δόσεις

Με πληρωμή έως 12 Δόσεις ιδανικό για αγορές laptop και tablet, με μια μικρή επιβάρυνση.

Οι τροποι πληρωμής είναι πολλοί και διάφοροι για όλους. Οπότε μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς.